6/26/2013

Tuleekohan musta kouluratsastaja?

Mielenkiintoinen otsikko.. Tuleekohan? Toivottavasti ei ainakaan ihan vielä, mutta eilen tuli aika mukava fiilis kun kävin taas kokeilemassa kouluvalmennuksessa fiiliksiä. Tämä on nyt niin pikapostaus että en suurempia selittele, mutta Väinö oli oikein kiltti  mies ja suoritti kaikki temput tosi nätisti! Treenattiin vähän pohkeenväistöjä, joissa sain muutaman kerran aikamisen ahaa-elämyksen(!!) sekä vastalaukkoja, jotka sujuivat oikeastaan aika mallikkaasti alkuräpellyksestä huolimatta. Täytyy tosiaan jo miettiä taas, jos vaikka alkaisi käydä aktiivisemmin koulutunneilla, ainakin Väinöllä.

Asiasta kukkaruukkuun. Soitimme eilen tosiaan Cavalleristiin meikäläisen kypärästä ja tosi hyvää palvelua saatiin vastaan! Liikkeessä oltiin huomattu asia ja he kokoavat nyt porukkaa, jotka ovat ostaneet kypärän heiltä saadakseen tilattua haluaville korvaavan kypärän, joten jos olette Cavalleristista Uvexin kypärän ostaneet niin ottakaahan vain yhteyttä liikkeeseen niin siellä ollaan valmistauduttu asiaan.

Muuten! 60 lukijaa tuli viimein täyteen! Ajattelin sen kuniaksi pitääkin jonkun arvonnan tai vastaavan. Mitä mieltä olette? Mitään pakintoa en ole vielä edes ehtinyt miettiä, joten ideoita saa esittää vapaasti.
Tämä oli tällainen pikainen kirjoitus, nyt täytyy lähteä taas juoksemaan seuraavaan suuntaan ja huomenna olisi sitten lähtö Saloon kisoihin Väiskillä! Tiedossa olisi luokat 90 ja 100. Katsotaan kuinka meidän käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka