7/03/2013

Miten otsikkon keksiminen voi olla näin vaikeaa?

Nyt on taas viikon verran paineltu joka ilmansuuntaan ihan  miten sattuu.. Pienesti pähkinänkuoressa kaikki niin Libre jatkaakin sairaslomaansa vielä 2-4 viikkoa, Väinö kävi eilen kouluvalmennuksessa ja paljon muuta siinä välillä!

  Aloitetaan vaikka Librestä. Pari päivää herra oli taas töissä, mutta alkoikin ontua uudelleen samaa jalkaa. Käytiin klinikalla, jossa jalka kuvattiin potku kohdasta ja todettiin että luukalvo on vaurioitunut. Saimme viideksi päiväksi metacamia ja lomaa. Klinikalla sanottiin, että luukalvon parantuminen voi olla todella kivuliasta joskus, mutta tulee kuntoon levolla. Libre nyt sitten lepäilee tämän ajan ja Väinö tekee duunin. Harmittaa toki, koska nyt jää välistä Librellä Metsämäkikin, mutta mitään ei voida. Ennemmin hoidan kyllä hevosen kuntoon kerralla, kunnolla.

  Väinö on siis saanut tehdä duunia senkin edestä. Salon jälkeen sillä oli pari helpompaa ja yksi vapaapäiväkin. Edellispäivänä tein eteen-alas jumpan niinkuin sunnuntainakin ja eilen oltiin sitten taas Maijan koulutunnilla. Maija kehui Väinön liikkuvan nyt paljon paremmin kuin viikko takaperin ja rennommin, pidemmällä kaulalla.

Havainnollistin vähän kuvaajalle, kuinka kevyt ja mukava Väne oli tuona hetkenä :D


Huh, nyt noille käsille on alettava tekemään jotain!
  Väne olikin paljon kivempi ratsastaa, kuin viimeksi. Sain takapäätä kerättyä oikein kivasti alle ja muoto ei noussut mielestäni kertaakaan liian korkeaksi. Näin saadaan rakennettua Väinöllekin paremmin selkään lihaksistoa, kuin sillä virkkuukoukku muodolla mihin Väinö niin helposti nenänsä vääntää.
  Kuvista huomaakin, että olin vähän innostunut sävyttelemään! Olen käyttänyt nyt tuota punaista huopaa, joten ajattelin, että pidetäänpäs vähän hauskaa nyt värien kanssa. Pintelit ovat valitettavasti vähän liian räikeät.. Laitoin ne kuitenkin mieluummin, koska ne ovat helpommat pintelöidä Vänelle koska ovat eskan ponipintelit :D

  Nyt tälle viikonlopulle en ole oikeastaan suunnitellut mitään. Loppuviikosta todennäköisesti voidaan ehkä käväistä laitilassa treeneissä. Katsotaan katsotaan. En ole vielä ilmoittautunut Metsämäkeenkään, mutta tarkoitus olisi viikonlopun aikana ilmoittaututa perjantaille ja lauantaille hyppäämään ne vakioluokat.

  Löysinpähän muuten hauskan kuvan Väinöstä Artukaisten aluekisoista 5.5.
© Erika L./ http://erikan.kuvat.fi
Näin meillä ykkösesteellä

© Erika L./ http://erikan.kuvat.fi
Huomaa valkoiset teipit ratsastajan sormessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka