7/09/2013

It's a beautiful day and I'm inside..

Heh.. Ulkona on kyllä aika kaunis keli, mutta kirjoittelenpa nyt taas vähäsen kuulumisia. Väinö käväisi eilen Laitilassa tunnilla. Tehtiin pientä rataa ja Väne oli oikeasti tosi kiva! Pari päivää oli ensin ollut vain todella hankala ratsastaa ja poltinkin hermoni moneen otteeseen sen kanssa. Nyt saatiin taas apuja ja toivottavasti yhteistyö nyt paranisi taas, että molemmilla olisi taas kivaa! Kuvia ei valitettavasti reissulta tullut.
  Ilmoittauduin viikonlopun aikana myös Metsämäkeen. Niinkuin aiemmin jo suunnittelinkin niin hypätään luokat 90 ja 100 perjantaina ja lauantaina.

  Libre käväisi myös edellispäivänä töissä. Katsottiin ontuuko hevonen vielä ja uskaltaako sen ottaa takaisin töihin pikkuhiljaa. Todella jäykkä Libre oli, mutta puhdas. Tein aika kevyesti töitä, sen verran että lihakset lämpenivät ja sen jälkeen hyvät loppuverryttelyt. Iso hevonen kun jää pidemmäksi aikaa lomalle jämähtää aina niin helposti, että uudelleen töihin tullessa ollaan niin pirun kankeita!

Tämä nyt oli tällainen 'hengissä ollaan'- postaus. Haluaisitteko jotain erityispostauksia kenties? Kesälomalaisella kun tuntuu aikaa riittävän turhaankin vetelehtimiseen ;)

1 kommentti:

  1. Voisit tehä jonkun erityis jutun. esim "50 faktaa itsestäni" vois olla hyvä =)

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka