8/11/2013

200. postaus ja aivan uusi työtehtävä

oho.. Johan on tullut tännekin kirjoiteltua paljon! En keksinyt mitään super erikoista kirjoitettavaa erikseen ja arvontaa en ole saanut aikaiseksi sitten millään... Keksinpähän nyt sitten että kerron eilen järjestetyistä MySeRan estekilpailuista ja omasta duunistani siellä, joka oli aivan uusi kokemus!
Hehe.. edustus! Käytiin Elviran kanssa kasikympin rataa läpi pikaisesti :)

  Olen useimmiten ollut estekisoissa, tai kisoissa yleensäkin, vain kilpailijana. Eilen sitten en kilpaillutkaan ollenkaan vaan osallistuin järjestelyissä ja toimin kisojen ajan kuuluttajana! Ette arvaakaan kuinka jännää olikaan! Taisin tehdäkin jo kaikki tavalliset kuuluttajan virheet, mitä vain voi tehdä; 'täh.. eiku' ja mikrofonin päälle jääminen sekä paljon muuta mukavaa.

  Alkusähellyksen jälkeen päästiinkin sitten oikein hyvin vauhtiin ja homma alkoi sujua aika mallikkaasti. Välillä toki tuli saneltua ihan mitä mielenkiintoisimmin joitain nimiä tai seuroja ja niitä sitten toistelin oikein, mutta mitään hälyttävän pahaa en ilmeisesti tehnyt, koska sain ihan kehujakin päivän jälkeen! Ainoa miinus oli, että en ollut tajunnut kysyä, miten saisin musiikkia hommattua ja vasta perjantaina illalla sekin tajuttiin sitten. Hyvin tuo kuitenkin ilman musiikkejakin meni kyllä.

  Kisapäivä oli pitkä, mutta meni oikeastaan aika reippaasti läpi, kun oli koko ajan tekemistä edessä niin tylsiä hetkiä ei tullutkaan edes. Kisakentän pohja tuntui hyvälle, ihmiset tuntuivat olleen hyvällä tuulella ja sää oli aivan loistava!  Tähän loppuun voin vielä tarkemmin vähän selostaa jos jojtakuta kiinnosti tuo kuuluttajan duunista kuuleminen, että kuulutin kilpailun alussa sen perinteisen 'Tervetuloa' ja blaablaablaa sekä aina seuraavana lähtevän ratsukon nimen ja suorituksen jälkeen tuloksen sekä tietysti palkintojenjaon. Aikaa ei kyllä paljon jäänyt katsella muualle taikka jutustella kavereille, koska piti seurata tarkkana kynän ja paperin kanssa, koska ratsukko lopettaa ja kirjata tulos ylös ennen kuuluttamista, katsoa seuraavan nimi ja vähän miettiä välillä miten se lausutaan ja välillä piti myös ehtiä kysyä, menikö tällä tuoksella millekin sijalle. Hauska työ, mutta koko ajan piti koitta kuitenkin keskittyä! :D

  Kaikki kuvat ovat ottaneet Piia Lerkki, joka oli kuvaamassa koko päivän kaikissa luokissa, joten jos joku ei ole löytänyt kuvia itsestään kisoissa niin TÄÄLTÄ pääset katsomaan kuvia.
Kirjoittelen myös myöhemmin postausta sunnuntaisista kisoista, jotka olisivat kyllä voineet mennä paremminkin..

2 kommenttia:

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka