8/30/2013

Kankitreenailua ja tapahtumarikas viikonloppu edessä!

Mielenkiintoinen otsikko.. Kanget?! Meillä??! Kyllä vain!
Olen jo vähän aikaa halunnut kokeilla kankia Libren päähän ja nyt tuli sitten tilaisuus. Äiti löysi edullisenpuoleiset käytetyt kanget sekä suoran, aika ohuen, kankikuolaimen. Librellä on niin matala kitalaki, että kielentilallinen kuolain ei varmaan istuisi niin hyvin, mutta tuolla suoralla tuntui aika hyvälle ratsastaa.
   Aloitin ensin ratsastamalla pidemmällä kaulalla ja tutustuttiin tähän härpäkesarjaan pääkopassa. Alkuverkkailujen jälkeen otin sitten ohjat käteen ja aloin työstämään. Alkuun Libre oli vain suora pökkelö, mutta väistätin pariin kertaan sitten käynnissä takapäätä ja alkoi pikkuhiljaa notkeuttakin löytymään. Tein ravissa paljon ympyröitä ja taivuttelin molempiin suuntiin paljon ennenkuin siirryin tekemään joitakin pohkeenväistöjä. Libre suoritti aika nöyrästi ja tyytyväisen oloisesti koko ajan. Kokeilin sitten vielä muutaman lisäyksen verran ennen laukkoja ja Libre lisäsi aika hienosti!
   Laukassa otin sitten heti keskihalkaisijalle ja pysäytin i'ssä. Tämän jälkeen äiti alkoi sanelemaan jotain kouluohjelmaa ja koitin sitten suorittaa jotenkuten sitä. Raviosuus meni ainakin ihan pipariksi, kun Libren päähän oli jäänyt nyt vain että 'laukkaa, laukkaa, laukkaa' ja käynnin jälkeen kun se laukka tuli taas niin huhhuh! Vähän raskas kädelle, mutta muuten ihan jees sitten taas. Tein laukassa vastalaukkaa puoliympyrän molempiin suuntiin ja yhdet keskilaukat ja tämän jälkeen tein loppuverkan ja kävelin hevosen loppuun. En jäänyt jyystämään laukkaa mitään hulluuksia, koska kanki oli ekaa kertaa päässä ja itse olen ratsastanut kangella viimeksi sitten kesän alussa Hessulla ja sen jälkeen viime kerrasta onkin sitten jo aikaa!

  Tähän loppuun vielä liuta kuvia, jotka on kaikki ottanut äiti.

Hiiieno poika ♥
Meidän lisäystreenauksetIhan väsynyt pikkuinen :3

 Tänään oli sitten pitkästä aikaa Iverin treenit! Olen tällä hetkellä editoimassa juuri videota, joten sanokaahan  haluatteko, että laitan videon samantien nettiin ja esille blogin facebook sivulle ja tänne vai julkaisenko vasta kunnollisen tekstin kanssa?
 Huomena sitten iltapäivästä uudestaan Kotimäkeen treeneihin ja sunnuntaina Suomenratsujen Kuninkaallisiin Ypäjälle! Tarkoitus oli mennä seuraamaan ja kannustamaan 6-vuotiaiden kasvattajakisan finaalia, mutta ilmeisesti se ratsastetaan jo huomenna. Harmi! Ori Pilsneriä oltaisiin menty kannustamaan. Pähkinän pikkuveli, joka on pärjännyt aivan superhienosti koko tämän kauden. Aivan älyttömän hieno putte, jolla on tosi makea laukka (hehe, mä paljoa muuta kattelekaan siinä ;) ) Nyt täytyy sitten tsempata täältä kotoa päin sitten, mutta todennäköisesti silti suunnataan sunnuntaina katsomaan tapahtumaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka