8/23/2013

Viikkokatsaus nro.1- Hengissä ollaan vaikka paremmikin voisi!

Älkähän pelästykö otsikkoa. Tai edes naurako ;) Kirjoitan nyt pikaisesti kevyen viikkokatsauksen, ennenkuin painan pääni vihdoin tyynyyn. 
Sunnuntaina äidillä oli työpäivä, joten kotona oleminen oli vähän vetelehtimistä. Päätettiinpä siinä sitten että Fantsu saa tulla kesän tauon jälkeen töihin, kun oli kerran palannut jo laitumelta ja käyttäytyi kuin normaali, ärsyttävä, oma itsensä. 
  Eipä siinä sitten ongelmia, menin selkään ja lapsi säikähti jotain ja seurauksena pari pukkia ja meikäläinen polvilleen maahan. Tuli kyllä ihan puskista nuo pukit ja en ollut vielä edes kunnolla selässä, jalustimet jalassa, tasapainossa, kun meno alkoi. Rauhoiteltiin siinä sitten hevosta hetki ja pienen juoksutuksen ja totuttamisen jälkeen menin taas varovasti selkään. Kävelin sitten jonkun aikaa, jotta Fantsu pääsisi rentoutumaan ja lopetettiin siihen, jotta jäisi hyvä maku hommasta.
  En oikeastaan satuttanut itseäni, pudotessani polvilleni maahan, mutta ilmassa olin lentänyt suoraan Fantsun ja äidin välissä olleen juoksutusliinan päälle kainalo edellä, joten nyt on kainalossa pieni palohaavamainen jälki, joka oli muuten alkuun pirunmoisen kipeä! Istuin sen illan käsi pystyssä ja nukkumaan mennessä nappasin vähän buranaa, jotta saisin nukuttua jotain. Maanantaina oltiinkin sitten koulussa aika varovaisesti, jotta kukaan ei pääsisi vahingossakaan tönäisemään. Paitojen ja muiden pukeminenkin on ollut vähän haaste hetken aikaa, mutta pehmeät ja mukavat villapuserot on tullut tällä viikolla käytettyä ;)
Superhuono kuva läppärin webillä.
Tänään napattu ja näkyy jo olevan aika hyvässä jamassa :)
Alkuun oli niin punainen ja kipeä että huh!

  Omia hevosia olen nyt ratsastellut aika mukavin mielin. Äiti on ratsastellut pääosin Väinöllä ja kävin itse tiistaina sen kanssa tunnilla Laitilassa, jossa poniini oli aika jees mukava! Hypeltiin vähän tauon jälkeen. Libre on tehnyt koulua alkuviikolla ja keskiviikkona kokeilin sille uutta kuolainta maastoradalle ajatellen.
  Kyseessä oli Kimblewic-kuolain ja olen harkinnut sitä jo Ratun kisoista asti, mutta missään ei ole ollut sopivaa tarjolla kokeiltavaksi, joten äiti päätti sitten ostaa riskillä alla olevan kuvan mukaisen kimblewickin.
Kuva: Google
  Kokeilin sitten parin päivän ajan ja en oikein ole ihastunut kuolaimeen. Libre heittää välillä aivan super epätasaiseksi ja tyhjäksi edestä, jota Libre ei tee ikinä!  Ajattelin sitten että ei vielä, mutta voi sillä aina joskus maastoon lähteä, jos on sellainen hetki että tarvitaan enemmän jarruttavia tekijöitä. Mennään ainakin vielä hetki tuolla vanhalla systeemillämme.

  Sänkipellot ovat myös tulleet! Kävin jo keskiviikkona vähän ratsastelemassa, mutta tänään, perjantaina, pääsin vasta kunnolla ratsastamaan sänkkärille! Väiskillä tein alkuun ravia ja työskentelin hetken suoruuden ja kontrollin kanssa. Kaikki toimi aika hyvin, mutta laukkaa en viitsinyt paria nostoa enempää tehdä, sillä Teletappi menin vähän liian vahvaksi edestä, jolloin päätin että eipäs sitten laukata pellolla ja kävelin kentälle jossa otin nopsasti molemmat laukat. Tämä kyllä kannatti sillä Väiski oli sopivan kevyt ja rento edestä ja aika mukava ratsastaa.

  Librellä menin sitten pellolla myös. Iso poika osasi jo selviytyä pellolla ilman peltorallia ja kävinkin läpi tutustumisluokan kouluohjelman asioita pikaisesti ja loppuun otin vielä vähän laukkaa päästä päähän, MUTTA oikeasti rauhallisessa laukassa! ;) En viitsinyt ruveta rallia vetämään koulusatulalla.

Huomenna(tai 40 minuutin päästä tänään) olisi tiedossa reissu Kangasalalle ja matkaan lähtee Libre. Tiedossa on toiset viralliset kenttäkisat ja harrasteluokalla jatketaan vielä toistaiseksi menoa. Nyt kuitenkin painan pääni tyynyyn ja toivotan kaikille hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka