9/30/2013

'Because when I shop the world gets better!'

Nähty, koettu, todettu. 
Mitäköhän tällä kertaa? ;)

Tällä kertaa saa nyt kyllä kaiken kuulostamaan jotenkin hassulta.. Kuitenkin. Käsäisimme viikonloppuna jälleen Hööksissä. Olen jo pitkään haaveillut chapseista itselleni, sillä omistan vielä ihan kelpokuntoiset kengät ja välillä on mielestäni ihan hyväkin jopa ratsastaa kengillä ja chapseilla eikä aina saappailla. Marssimme siis liikkeeseen ja sovitin jalkaani suunnittelemiani krokokuviollisia chapseja mutta sovittaessa chapsit olivat auttamatta aivan liian pitkät. Hei oikeasti! Mun jalkaani! Ihmeiden aika ei näköjään ole vieläkään ohi.. Mahtavatkohan lehmätkin pian lentää?  

No ei se nyt niin järisyttävä temppu ollut. Nappasin sitten hyllystä ihan perus pintanahkaiset chapsit, mutta ei menneet sitten nekään. Kotona olin moneen kertaan jo aikaisemminkin mittaillut että mikä koko istuisi juuri minun jalkaani, mutta nyt nämä koot eivät istuneet sitten millään. Onneksi en ollut mennyt tilaamaan niitä netistä!

Siinä katseltiin sitten vähän ja äiti ehdotti Ariatin chapseja ja myyjän kanssa sitten sovitettiin oikea koko joka oli S. Sovitin siis näitä muita chapseja koossa L juuri jalkani pituuden ja pohkeeni leveyden vuoksi. Tässä mallissa sitten tuo S oli aika hyvä jalkaani. Hintakaan ei näillä eronnut pahasti noista Hööksin omista malleista, joten otin chapsit mustana.
Kuva: Hööks
Kotona olen nyt testaillut noita pari päivää ja tykästynyt todella. Mukavat jalkaan ja loppujen lopuksi ihan riittävän tukevat. Ainakin verrattuna noihin meikäläisen vanhoihin chapseihin, jotka ovat jo venyneet auttamatta liian isoiksi minulle kai talvikenkien kanssa käyttämisen vuoksi. Näissä chapseissa on ulkopuolella kaunista nahkaa ja sisäpuolella hyvän tuen ja pidon takaamiseksi mokkapinta. Lisäksi olen tyytyväinen takana olevaan oikeasti vahvaan vetoketjuun! Kaikista inhottavinta on kun vetoketju hajoaa käsiin kesken keikan ja sen teippailua.

Hintaa Chapseilla oli 99€ joka ei mielestäni tuntunut pahalta laadun puolesta ja lisäksi käytin itse tähän Kangasalta voitetun lahjakorttini, mikä helpotti sopivasti rahasta luopumisen tuskaani ;)

 Mitä jalkineita te käytätte ratsastaessa? Suositteko enemmän chapseja ja kenkiä kuin saappaita vain ihan jotain muuta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka