9/01/2013

Elokuun Iverit part. 2

Lauantain tunnista jäi kyllä nyt aivan mahtavat fiilikset! Harmittaa, kun videot latautuvat niin ärsyttävän hitaasti, että en pääse jo julkaisemaan niitä!


  Alkuverkoissa Libre oli taas ihan kiva. Vähän turhan lahna ja en saanut ratsastettua sitä oikeaan kierrokseen läpi sitten millään! Aloitettiin sitten samaisella kavalettitehtävällä, kuin eilenkin ja nyt väleihin mahtui ihan superhienosti ja helposti se viisi ja jopa kuusikin laukkaa! Kävi muuten vielä sellainenkin käpy, että kun tein tehtävän toisena ja katsoin että ekana hypännyt hyppäsi myös pienen pystyn, joka siinä oli samaisella ympyrällä(merkattu sinisin viivoin piirrokseen okseriksi, jossa edessä liila viiva eli maapuomi) ja siinä oli apupuomit edessä ja takana. Hyppäsin sen siihen tyytyväisenä ja kun Iver sanoi, että ei sitä Milka niin tuli vain että hups :D Vasempaan kierrokseen kavaletit menivät oikein mallikkaasti, mutta oikealle sitten Libre hyytyi ihan täysin!Sain puskea ja pungertaa rumasti sitä eteenpäin koko ajan kavaleteilla.. 

  Kavalettien jälkeen tultiin sitten sitä pystyä siinä keskellä, joka on siis merkattu kuvaan sinisillä viivoilla okseriksi. Hypättiin pysty ensin oikeasta kierroksesta ja sitten jatkettiin vasemmalle ja tultiin uusiksi vasemmalta. Libre meni tästä harjoituksesta eteenpäin aivan mielettömän hyvin, sillä kun olin nostamassa laukkaa Libre päätti heittää parit tasajalkaa pystyhypyn puolikkaat ja kun ratsastin voimakkaasti sitä eteen ja otin sitten kiinni niin *naps* ja hevonen oli joka suuntaan notkea ja pehmeä ja liikkui omalla moottorilla, enkä joutunut puskemaan taikka potkimaan pätkääkään. Tultiin harjoitus pariin kertaan ja pysty nousi välissä vähäsen.
   Tämän jälkeen liitettiin tehtävään pysty, joka on kuvassa banketin vieressä. Hypättiin pysty siis tuota pinkkiä viivakasaa kohti(=innarisarja) ja käännettiin siitä vasemmalle ja käytiin kääntämässä hyvällä tiellä pystylle, jonka jälkeen pysäytettiin sarjan viereen. Tehtiin tämä harjoitus kertaalleen ja Libre oli ihan hyvä. Pysäytyksessä taisi ottaa vähän nokkiinsa pidätteestä, koska teki pienen tasajalkapompun puolikkaan ennenkuin pysähtyi, vaikka koitinkin ottaa hyvin pienen pidätteen, koska hevonen oli todella herkkä jo pelkälle istunnallekin.

  Kontrollin jälkeen otettiin sitten vielä vähän lisää sitä. Kavalettit vasemmassa kierroksessa ja niiden perään otettiin innari, joka on siis kuvassa tuo pinkki viivaläjä. Innarin jälkeen otettiin sininen pysty banketin viereltä ja siitä mentiin sarjalle. Libre teki tuolla pystylle tosi kivan hypyn, vaikka tulikin lähelle. Sarjalle otettiin sitten kuusi askelta ja Iver olisi halunnut siihen seitsemän, jolloin väliin jäisi enemmän tilaa, mutta sarja toimi silti ihan kivasti. Sarjan jälkeen vielä pysäytettiin suoralla uralla.
 Liitettiin sitten vielä tehtävään sarjan jälkeen yksi kavaleteista(eli se, jolla aloitin koko radan) ja sitten kuvan okseri keskellä kuvaa, joka oli jo nostettu okseriksi. Nyt sain ratsastettua sarjalle seitsemän laukkaa, vaikka Libre vähäsen ampuikin pystylle, mutta sarja meni silti tosi hienosti. Sen jälkeen tuli vähän kiire ottaa kiinni hevosta ennen kavalettia, joka meni ihan jees. Viimeiselle okserille otin sitten kaarteessa puolipidätteen ja tuntui, että Libre meinaa pysähtyä tähän paikkaan eli siis reagoi ja ihan hiton hienosti pidätteeseen! No maiskutin ja puskin sitten siinä tilanteessa ja okserille ammuttiin vähäsen ja kun Iver kysyi että miksi lähdin tekemään näin niin en edes halunnut alkaa selitellä että 'nomuttaku..' vaan otin ohjeet vastaan ja jatkettiin seuraavaan tehtävään.

  Viimeisenä tehtävänä hypättiin okseri, jolta käännettiin sitten oikealle ja sieltä kaarrettiin sarjalle ja sen perään pysty. Lyhyt ja ytimekäs pieni harjoitus, johon Iver nosti vähän ainakin okseria, muut esteet taisivat pysyä samalla korkeudella. Ekalla kerralla Libre oli ihan jees, mutta sarjalla rupesi vahvaksi ja pudotti b-osan sekä hyppy pystylle oli vähän huono, joten tultiin koko homma uusiksi jolloin Libre kyllä hoiti homman niin hienosti että huh! Hyppy okserille oli niin passeli ja mahtava, että levisi hypyn jälkeen omallekin naamalle mieletön hymy! Ehdin onneksi sitten herätä takaisin todellisuuteen ja jatkaa ratsastusta vielä sarjallekin, jolle tuli nyt aika hyvä lähestyminen ja hypyt. Viimeiselle pystylle Libre vastusteli vähän mutta hyppy oli silti hyvä ja terävä.
Libren superjump ♥
  Treenien jälkeen oli kyllä ihan supermahtava olo! Nyt Libre (ja minä) alkaa tuntua valmiilta hypäämään kymppiä ja olenkin jo vähän haaveillut, jos sen johonkin pääsisin starttaamaan vielä ennen hallikautta

3 kommenttia:

  1. lauantai kuvat Iveri tunnilta http://katupildid.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ratsastat Milka todella hyvin ja siististi videolla, Libre on kauneutensa lisäksi tosi taitava! Ole syystäkin onnellinen!! :)

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka