9/05/2013

Uutta ja vanhaa samalla kertaa

Nyt on taas kirjoittelu ollut vähän tönkköä. Kauhea kiire on ollut, joten nyt kirjoittelen sitten kun siihen pienen välin olen saanut nipistettyä. Ihan jees tässä on nyt mennyt. Olen ratsastellut molemmilla hevosilla aika säännöllisesti. Äiti on pääasiassa hoitanut Väiskin treenailua ja olen itse mennyt sillä pari kertaa viikossa. Molemmat ovat nyt olleet ihan hyviä. Itselläni on vain nyt ilmennyt paha vinous ja en saa ratsastettua kumpaakaan eläintä kunnolla oikeassa läpi. Sekä Libre että Väiski ovat siis molemmat todella jäykkiä minun kanssani oikeaan kierrokseen ja en vain tunnu saavan sisäjalkaa läpi. Olen koittanut kauheasti kiinnittää siihen huomiota ja korjata ja olen jopa kysynyt äidiltä, että mihin suuntaan kenotan, mutta äiti on vain sanonut että istun tosi suorassa! Ei mulla nyt voi olla kummallakin ihan sattumalta jäykkyyttä samaan suuntaan, joten ihan satasen varma olen että vika on omassa ahterintuntumassa... Saatiin sitten ensi maanantaille apua. Pääsen nimittäin koulutunnille taas pitkästä aikaa korjaamaan istuntaani!

 Aiheesta kukkaruukkuun. Fantsu on alkanut taas tulla pikkuhiljaa omaksi iloiseksi itsekseen töissä ja tänään ja eilen menin jo itse selkäänkin! Pyydettiin siis apua lapsen kanssa, kun oli lingonnut meikäläisen parisen viikkoa sitten ja tehtäväksi saatiin viime viikoksi aloittaa kaikki alusta. Satula on selässä, mutta selkäännousutreenit. Viime viikko siis meni Fantsun kanssa nojaillessa satulaan ja totuttaessa lasta, että selkään voi tulla joku. Tiistaina saatiin sitten uudet ohjeet ja selkäänkin jo Fantsu Anun päästi. Tämän viikon läksy on siis ratsastaa käyntiä ja ravia vähäsen. Ollaan nyt tehty hommaa vähän tehokuurilla ja viimeviikolla Fantsu työskenteli joka päivä. Tällä viikolla kun ollaan selkään päästy niin ajateltiin pikkuhiljaa vähän vähentää taas päiviä kun kyseessä on kuitenkin kasvava lapsi.

Kasvav lapsi kesäaitumella, kun kävin moikkaamassa :)
  Eilen siis nousin itse uudestaan selkään ja sanotaanko että hitusen jännitti! Olin kuitenkin nähnyt, että Anu meni Fantsun selkään ja ratsasti liinan päässä vähän, mutta takaraivoon oli jäänyt idea entä jos sattuu? Niin tyhmältä kuin ikinä kuulostaakaan. Menin kuitenkin selkään ja rentouduin itsekin pikkuhiljaa, kun huomasin, että ei tässä mitään hätää ole, kun osaa lasta tarkkailla. Tänään oli sitten jo itselläkin paljon rennompi olo. Fantsun ilmekin kertoi, että lapsi oli tyytyväinen ja rento, joten mitään syytä huoleen ei ollut ja pääsimme hyvin ravaamaankin. Nyt odotellaan vain ensiviikkoon ja uusiia ohjeita. 

Loppuun vielä pientä kännykän tyhjennystä kuvista;
Väiski ja Väiskin otsapanta, joka äidin oli PAKKO saada!
Prinsessakruunu :3

Libre lähdössä sänkipellolle treenailemaan. 
Heh.. Innostunut yksilö päivän aiheesta :D

Kuraturpa mashien jälkeen :) Raukkaparka ei osaa syödä puurojaan sotkematta koko valtakuntaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka