10/17/2013

HIHS kuulumiset!

Minun osaltani on siis jo HIHS käyty. Oltiin tänään eli torstaina katsomassa päivänäytöstä ja saavuttiin paikalle noin kymmenen aikoihin, koska muuten lähtö olisi mennyt niin hiton aikaiseen kun junalla tultiin. Kierrettiin sitten vähän aluksi alakertaa kunnes löydettiin oikea katsomo ja katsottiin amateur touria jonkun aikaa. Kiva fiilis areenalla mielestäni oli ja ratsastajat olivat kaikki ainakin päälsini puolin katsoen hyvällä tuulella kaikki.

Kierreltiin sitten vielä yläkertaakin ja ostin yhdestä saksalaisesta kojusta ihanan Pikeurin hupparin ja olisin halunnut raahata mukanani vielä kaksi muutakin takkia, neuleen ja loimen :D Pidin itseni kuitenkin kurissa ja tyydyin yhteen huppariin, koska en olisi päässyt noissa ostoksissa edes alkuun näillä säästöilläni jotka olivat hyvällä mallilla, kunnes tuhlasin niistä suurimman osan ;) Muutamasta muustakin saksalaisesta liikkeestä olisin voinut mukanani pari vaatetta ja huopaa kantaa mukanani, mutta pidin tiukkaa linjaa nyt loppuun asti!
Epätoivoinen kännykkäkuva nuorten 120 luokasta.
Kuvassa Miisa Pulkkanen ja Timberland, jotka taisivat luokan voittaakin.

Katsoimme vielä U25 ja osan 140 luokasta, jonka jälkeen oli pakko lähteä etsimään oikeaa junaa jotta päästään kotiin. Vaikka areenalta lähtiessä olikin sellainen olo, että vielä voisi jäädä niin junassa ja automatkalla kotiin alkoi jo takapuoli painamaan niin paljon että oli aika hyväkin idea lähteä niinkin aikaisin kotiin! 5h näin nopeasti laskettua siellä tuli kuitenkin vietettyä.

Toivottavasti ensi vuonna käy yhtä hyvä tuuri, jotta pääsisin mukaan, koska tykkään katsoa vaikka ihan sitä 'huonompaa' ohjelmaa. Ei sen tarvitse olla sitä 160 luokkaa, vaikka se olisikin ihan luksusta! HIHS'ssa on kuitenkin niin kiva tunnelma. Oliko kukaan muu jo tänään paikalla vai menettekö tulevina päivinä? Entä onko joukossa niitä jotka eivät pääse tänävuonna(kaan?) ollenkaan?

4 kommenttia:

 1. Mä olisin halunnut mennä hissiin tänävuonna kun en ole ikinä ollut mutta päädyin tallinnan horse showhun. Tallinnassa ainakin oli aika lattea tunnelma ja huono expo :/ ehkä ens vuonna vois mennä hissiä katsomaan jos saan aikaseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on kans ollut tarkotus Tallinnassa käydä mut se on aina jäänyt.. HIHS'sin tunnelma on musta aina vaan niin mahtava! Vaikka liput onkin aika hintavia niin kyllä niille mun mielestä saa ihan kivasti vastinettakin :)

   Poista
 2. Miksi sä et muuten lähteny hyppää tuonne AT kiertueelle? Sulla olis kuitenkin ollu 2 hyvää ja hienoa hevosta sinne, ja olisitte varmasti pärjänneetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lähtenyt koska se olisi ollut niin kallis reissu, joten tyydyin säästämään ne rahat talven treeneihin jne. :) Ja kiitos, Libre ja Väinö kiittävät!

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka