10/10/2013

Pieni ja nopea viikkokatsaus

Viikko on taas vierähtänyt nopeasti (tai nopeasti ja nopeasti, nimimerkillä aktiivinen lukiolainen). Olen päässyt ratsastelemaan aika normaalisti molemmilla hevosilla ja ne ovat olleet molemmat nyt aika hyviä ratsastaa sileällä ja Librellä olen keskittynyt erityisesti laukkaan ja siihen että se etenee riittävästi. Libre on kuitenkin nyt seissyt keskiviikon ja tämän päivän, koska löysimme siltä toisesta etujalasta haavan, joka turvotti jalkaa hieman.  Olemme nyt hoitaneet haavaa ja se vaikutti tänään jo paljon paremmalta ja ei ollut yhtään niin lämmin kuin eilen, joten todenäköisesti pääsen viikonloppuna taas ratsastamaan.

Viikonlopusta vielä sen verran että koko viikonlopuksi on taas ohjelmaa luvassa, joten silmä kovana etenkin blogin faceook sivuilla ja täälläkin puolella kannattaa käydä kurkkaamassa, jos jotain löytyisi. Sunnuntaina tiedossa on Väiskillä kauden viimiset kisat, mutta lauantaina ohjelmassa on jotain ihan muuta! 
Tähän tähdätään sunnuntaina ;)
Ensiviikko onkin sitten lomaa! Katsotaan, mitä mahdan viikoksi itselleni ohjelmaksi keksiä. Horse Showssa olisi kiva käydä ja ehkä pääsenkin käväisemään. Nyt kuitenkin kiitos ja kumarrus, minä menen suihkuun ja nukkumaan!

Postauksen kuvat ovat Metsämäki Hose Show'sta ja ylemmän kuvat copyt Annika Mäki ja alemman Mari Ala-Sorvari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka