11/29/2013

Tulisi sitten edes lunta!

Pyh! Koko viikkoon en ole kunnolla ratsastamaan päässyt kun kaikki paikat ovat iha jäässä ja kamalia! Ainoa positiivinen asia tällä hetkellä on ollut että selätimme sen jokavuotisen ongelman milloin laittaa hokit alle? Niinkin yksinkertaisesti että kun meidän ponit ovat kulkeneet aikalailla koko kesän reikäkengässä niin jäisen maan tullessa kierrettiin vain hokkia jalkaan ja vóila! Eipä tarvinnut alkaa häiritsemään pahemmin kengittäjää asiasta.

Nyt ei kuitenkaan ole pahemmin ollut mitään muutakaan asiaa! Toinen koeviikko on takana ja fiilikset kyllä sen mukaiset.. Pelottaa mennä hakemaan varsinkin sitä ruotsinkoetta! Nyt siis uusi jakso on alkanut ja katsotaan jos olisin vaikka ottanut jo opikseni! Tässä jaksossa mulla on kuitenkin ihan uusiakin aineita kuten filosofiaa.

Huomisen illan vietän kuitenkin rentoutuessa tyttöjen kanssa elokuvaillan merkeissä. Tuskin maltan odottaa, mitä tuhoa saadaan aikaiseksi ;) Nyt kuitenkin kiitos ja hei! Toivottavasti ensi talvi tekisi tulonsa ykskaks ja huomenna olisi aamusta hanki maassa täälläkin päässä Suomea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka