12/14/2013

#14 Minun Youtube tilini

Tässä postauksessa pääsette tutustumaan youtube tiliini, jonne lataan aina kaikki blogissanikin näkyvät rata- ja valmennusvideot. 

Tältä näyttää kun avaan youtuben ja menen katsomaan omia tilauksiani. Tilaan mm. vloggaaja Joey Graceffan kanavaa, joidenkin kaverien, Finca Horses sekä laulajia kuten Sara Bareilles, Marina and the Diamonds, Conor Maynard ja muutamia muita. Tilauslistani ei kauhean pitkä ole.

Entä sitten soittolistani? Minulla ei kauhean paljon ole soittolistoillani videoita. Suosikit-listalle on näköjään mennyt yksi ainoa video, joka näyttäisi olevan Blogilateksen pilatesvideo, jota lukiokaverini suositteli ja minäkin kyllä suosittelen teille. Pilates on ollut aika vieras laji tähän mennessä ja vieläkään en sitä pahemmin harrasta, mutta olen joistakin videoista koonnut itselleni muutamia harjoituksia joita tehdä aina välillä. 
   Myöhemmin katsottavienkin listalla on jokunen video. Lähinnä biisejä, jotka olen laittanut sinne muistiin itselleni. Tykkäämisissä on mitä videoita milloinkin. En kauhean usein youtubessa mitään tykkäile mutta tuolta löytyy kaikenlaisia videoita aika isolta skaalalta. Sitten on historia katsotuista videoista. Tänä päivänä tuo lista koostuu aika pitkälle musiikkivideoista, lyrics- videoista ja vastaavista, koska kuuntelen youtubella aika pitkälle musiikkia. Joitakin hevosvideoita varmasti välistä löytyy kuitenkin. Sitten on viimeinen kansio. Oma 'Music'- soittolistani, jonne olen tallentanut aina hyviä biisejä ja yleensä kun jotain koneella teen niin kuulokkeet ovat korvilla ja tuo lista soimassa. Sieltä löytyy paljon erilaisia biisejä laidasta laitaan. Hyviä biisejä sieltä täältä artisteilta kuten Justin Bieber, OneRepublic, One Direction, Avicii, Olly Murs, Pink, Avril Lavinge, Little Mix 


Entä sitten oma youtube kanavani? No ensimmäisenä kanavallani eteen avautuu ns. 'esittelyvideo' johon pyrin aina vaihtamaan uusimman videon. Alemmas selatessa tulee kohdat 'Viimeaikaiset lataukset', 'Libre Z' ja 'Whisper II', joihin olen koonnut kaikki kanavani videot Librestä ja Väiskistä omiksi 'kategorioiksi'. 
   Sivussa näkyy myös joitakin kanavasuosituksia ja niissä on lähinnä kaverien kanavia.

Tämä postaus on nyt vähän tynkä, mutta vähän vaihtelua pitkille valmennuspostauksille, missä ei teksti meinaa loppua koskaan! Onko teillä jotain kysyttävää vaikka nyt Youtube tilistäni?

3 kommenttia:

 1. Ei youtube tilistä ole kysymyksiä, mutta mua kiinnostais miksi olet poistanu toisen blogisi?
  Onks tää joku tapa et sä teet toisen, poistat sen ja teet sit taas uuden?

  Mä ainakin tykkäsin sen lukemisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin sen (taas, pahoitteluni) koska en tuntenut mitään järkeä pitää itselläni mitään lifestyle blogia senkin vuoksi että mun elämässäni ei ole hevosten lisäksi mitään muuta kuin läksyt ja koulu (ja tietokoneaddiktio.. hehe). En tätä nyt tavaksi sanoisi, mutta voin vaikka uudenvuoden lupaukseksi tehdä että no more muita blogeja, jotta ei tule tällaisia pidän, poistan meininkiä :)

   Ihanaa kuitenkin että joku on siitä tykännyt vaikka postausvälit olivatkin yleensä todella pitkiä ja postauksen tullessa ne olivat aika tönkköjä tai laulujen sanoituksia :D

   Poista
 2. Sinänsä sun ei tarvii luvata että teet muita blogeja, siinä ei ole mitään vikaa. Lupaa vaan että teet loppuun sen mitä alotat. Mun mielestä on ainakin mukava lukea muitakin kuin hevosjuttuja, vaikka ne oliskin vain laulun sanoja =)

  (ei se haittaa jos laulut on hyviä)

  VastaaPoista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka