12/24/2013

#24 Merry X-mas everyone!

Tänään on palkittu se suuri odotus! ;) Ihmiset ovat luoneet joulutunnelmaa kovasti vaikka lunta ei maassa olekaan täällä etelässä. Itse olen pikemminkin vain hiihdellyt (hehe, ironista puhua hiihtelystä...) läpi koko jouluhössötyksen ja oikeastaan koko joulufiilis on jäänyt luomatta. Tämän päivän olenkin sitten nauttinut hyvästä ruuasta ja rentoutunut. Edes kuusen alla odottavat lahjat eivät tuottaneet tuskaa, kuusi näytti oikein kivalta kun ne siellä loikoilivat.
Kuusi kaikessa komeudessaan.
 Lahjojen avaaminen oli kuitenkin tänä vuonna jotenkin paljon hauskempaa kuin aikaisemmin. Tänä vuonna nimittäin en ollut esittänyt ainuttakaan lahjatoivetta ja niitä ei oikeaastaan ole minulta edes kyselty. Mitään en siis osannut odottaa, joten kun paketin sain käteeni ja sitä aloin avaamaan niin oli jotenkin hauska fiilis kun ei osannut odottaa ollenkaan, mitä tuleman pitää! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos luotatte pukin osaavan hankkia juuri teille oikeita lahjoja ;) Lahjapaketeista paljastui paljon ihania asioita ja oikeastaan mitään turhaa krääsää ei tullut mistä olisi tullut sellainen fiilis että aijaa. tällanen... Paketeista paljastui nimittäin muunmuassa seuraavanlaisia ihanuuksia:
Mahtava kalenteri!
Tässä hienot nahkaiset kannet ja päivien kohdalla paljon tilaa tehdä merkintöjä.

Kummitädiltä aivan mahtava lahja!
4 ilmaislippua elokuviin on 
Saitteko te jotain ihania ja/tai yllättäviä joululahjoja tänä jouluna? 

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva tietää muitakin lahjojasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olenkin mietiskellyt että tekisin kokonaisen lahjapostauksen. Osa on kuitenkin jo tallilla, mutta koitan saada kameramme toimintaan, jotta saisin vähän parempia kuvia lahjoista! :)

      Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka