12/04/2013

#4 Pikkujouluilua ja kilpailua

Eilen olin siis MySeRan järjestämissä pikkujouluissa Mietoisissa. Aloitimme bileet pienellä ja pikaisella kokouksella, jonka jälkeen oli jouluruokailu. Olen itse kovin huono jouluruoan ystävä ja söin aika kevyen aterian, joka oli aika salaattin täyteinen mutta ylitin kuitenkin itseni maistamalla muutamia uusia ruokia.. heh.

Ennen kahvipöytään asettumista sitten kiitettiin ahkeria seuralaisia, äänestettiin tsemppipalkinnon saajaa ja äänten laskun aikana palkittiin muita seuralaisia peräti jopa kuudessa eri lajissa. Palkitut saivat hienot kunniakirjat ja raikuvat aplodit. Itsekin tulin palkituksi taas tänä vuonna kaudestani, mutta kysymykseni kuuluu teille:  Missä lajissa minut palkittiin ja kummalla hevosella? 
Kumpi näistä pöpipäistä on mielestäsi palkittu?
Libre vai Väiski?
Vastauksen voi antaa tähän postaukseen kommentoimalla vastauksensa, ja sähköpostiosoitteensa. Kilpailuaikaa on noin viikko ja osallistua voi 11. joulukuuta asti. Seuraava kysymys onkin sitten että mitä on palkintona? Varsinaisesti sitä ei vielä keksitty joten jos sinulla on osallistuessasi mielessä joku mukava palkinto niin kommentoi se toki vastauksesi lomassa. Ja muistakaahan että vastauksia otetaan vain ja ainoastaan tähän postaukseen, joten olkaahan tarkkoja! Jokainen osallistuja saa yhden arpalipukkeen, joten osallistua voi vain yhdellä vastauksella/ ihminen ja arvonnan suoritan tuona 11. päivänä klo.20.00 jälkeen, joten viimeiset vastaukset saavat tulla siihen kellonaikaan mennessä. Voittajaan otan sitten yhteyttä sähköpostin kautta. Ja arvontaan voi siis osallistua vaikka ei olisikaan blogini lukija, joten kaikki vain mukaan ilmoittautumaan!

Ja loppuun vielä laskelmat: 20 päivää jäljellä!

2 kommenttia:

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka