12/31/2013

Goodbye 2013...

Vuosi vaihtuu, raketit paukkuvat ja blogit täyttyvät postauksista menneeseen vuoteen liittyen. Tämä postaus tulee olemaan samanlainen mutta kuitenkin omalla tavallaan vähän erilainen. Olen suoraan sanottuna niin laiska että en viitsi alkaa käydä läpi jokaista kuukautta kerrallaan mutta mieleeni tuli idea että listaan vuoden tapahtumia vuoden kivoimpana, vuoden pohjanoteerauksena jne. Katsotaan siis mitä saan aikaiseksi!

Vuoden kommelluskuva


Vuoden hienoin kuva

Vuoden kokemus

Ratsastussimulaattori oli aika veikeä laite! Olen halunnut kovasti sellaista aina kokeilla ja tänä vuonna sellaisen selkään sitten kiipesinkin. Sain tarkasteltua mahtavasti istuntaani ja joku taisi sanoakin että oma istuntani oli siloin yksiä päivän parhaimmista, mikä lämmitti mieltä tosi paljon! Nyt jos saman laitteen selkään kiipeäisin niin en kehtaisi edes katsoa tulostani testiohjelmasta!

 Vuoden valmennus

 Iverin valmennukset! Tuo kuvan mukainen kerta kuitenkin oli mielestni kaikista mahtavin. Hyppäsimme jumppasarjaa ja tuo viimeinen este oli varmaan metrissä. Väiski kuitenkin ponkaisi niin komeat loikat ilmaan että saatiin kunnon kehut ja Iverin mielestä se oli oikea superjump! Tuolla kerralla kaikki muukin meni todella putkeen ja Iver sanoi olleensa minuun todella tyytyväinen :)

Vuoden mielenkiintoisin arvostelu

Älkää hämääntykö hassusta kuvasta! : D Turussa kokeilimme alkukaudesta ihanneaika arvostelua ja huh soikoot.. Väiski suoritti siistin nollaradan mutta saimme aliajasta virhepisteitä vaikka koko radan suoritimme mielestäni oikein hyvässä temmossa ja jopa vähän ehkä alitemmossakin. Uusi arvostelu kuitenkin ja virheitä sattuu itse kullekin. Rataa tuosta kierroksesta jäi ainakin hyvä mieli.

Vuoden ärsyttävin kömmähdys 

Jumping Ypäjä. Libre oli avaamassa kisakauttaan loman jälkeen sa metrin radalla kaikki sujui aivan täydellisesti kunnes...


Vuoden tyylikkäin

Metsämäen kurvailut <3 Täytyy sanoa että Väne oli nurmikentällä ihan mahtava! Tohon kuvaan ikuistettu komea Bosty Style meiltä ;)

Vuoden hienoin rata

Libren varmaan parhain rata! Kaikki sujui todella hyvin ainakin alkuradasta. Viimeiset kaksi estettä ei ollut niin kaunista mutta Luvia taitaa olla meille oikea paikka kun siellä ollaan hypätty aina puhtaat metrit : D
Vänelläkin toki ollut paljon mahtavia ratoja ja punnitsinkin hetken aikaa muutaman Metsämäen radan sekä Salo Horse Show'n metrin kanssa. En kuitenkaan osannut päättää sitä parhainta!

Vuoden pohjanoteeraus

Oli vuoden paras rata niin löytyy myös huonoinkin! Alkukaudesta Huittisissa tuli tehtyä kyllä koko kauden pohjanoteeraus jo heti alkuun. Tyyliarvostelussa tällä suorituksella ei paljoa pisteitä ropissut ; )

Vuoden aluevaltaus

Kenttäratsastus! Libre on aina niin innoissaan kun pääsee maastoradalle. Olen myös todella ylpeä kahdesta sijoituksestamme kenttäkisoissa koska en olisi kyllä etukäteen osannut ollenkaan kumpaakaan odottaa. Toivotaan parasta, jotta voisimme ensi kaudellakin pärjätä yhtä mahtavasti kenttäpuolella.

Vuoden temppu

Libre, ravipuomit ja laukka.. Huvitti aikalailla kun kaveri koitti änkeä laukkaa noissa väleissä!Kun kello yöllä lyö kaksitoista on aika heittää hyvästit taas tällekin vuodelle. Vuodelle, joka on tuonut ainakin minulle niin hyviä kuin huonojakin muistoja mutta silti muistoja, joista on opittu ja kasvettu jälleen hitusen isommiksi. Hyvää uutta vuotta siis kaikille bloginkin lukijoille! Toivotaan että tulevasta vuodesta tulee vielä parempi kuin menneestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka