12/28/2013

Kuusenalusen esittelyä

Vitsit, kuinka huvittava olenkaan otsikoideni kanssa.. Muuan anonyymi siis kyseli kommentissaan, jos voisin esitellä tämän vuoden joululahjojani. Eilen sitten sain reerattua kameran kuntoon, jotta saisin edes jonkunmoisia kuvia lahjoista ja tässä nyt ollaan. 


 Huh.. jopas ovatkin  jonkunmoisia kuvia! (Syyttäkää kameraa, minä olen loistokuvaaja! hehe..) Mutta. Tämä lahja oli jo aiemmassa postauksessa, mutta tulee nyt uudelleen esittelyyn. Päiväkirja vuodelle 2014. Pikemminkin kalenteri, mutta nimitys päiväkirja tulee todennäköisesti ideasta että yhdellä sivulla on yksi päivä. Tätä lahjaa jopa voin sanoa oikeasti vähän toivoneeni, mutta olin ajatellut käydä sen itse kirjakaupasta ostamassa. Alunperin ajattelin samanlaista kuin tämän vuoden kalenterini, jossa oli aukeamalla yksi viikko ja omana suosikkinani siistit kierrätyspahviset kannet. Tyytyväinen kuitenkin olen vaikka tässä onkin nahkakuoret kierrätyspahvisten kansien sijaan.


Sitten seuraavat kaksi lahjaa olivat kummitädeiltä. 40€ Seppälään sekä ilmaislippuja elokuviin. Aivan mahtavia lahjoja, sillä rakastan elokuvissa käyntiä ja shoppailua ja mikä olisi ihanampi lahja kuin ilmaislippuja ja lahjakortti? ; )
Hiustuitteita. Kaikista ei ole kuvia, koska loput olivat shampoota ja hoitoaineita ja ne olen kiikuttanut tyytyväisenä jo suihkun puolelle kokeiluun. Tuo aine sitten..  Mä en oikeastaan osaa selittää edes millaista se on. Tosi kätevän oloista on ollut. Sellaista hiusten muotoilussa ja käsittelyssä auttavaa ainetta. Kivan tuoksuista ja ei jätä hiuksia rasvaisen näköisiksi, kuten jotkut hiusöljyt saattavat tehdä.
Sitten viimeinen kuvattu paketti, mutta ei suinkaan vähäisin! Nimittäin tuosta oranssista laatikosta paljastui Schockemöhlen Titanio- jalustimet! Tiedän tiedän, kuulostaa hullulta. Jalustimet? Get a life! Mutta I don't care! I love them, sillä niissä on mun mieleeni aivan mahtava muotoilu ja erikoisleveä tuo alaosa, jonka pitäisi luoda parempi tuki. Nyt olen niillä pari päivää ratsastellut ja kyllä niissä tukea on mielestäni enemmän. En siis pidä yhtään huonona lahjana! ; D
 
Kuvassa kaikki kolme sävyä, joissa noita saa ja arvatkaahan vain minun sävyni? ; ) Tuo keskimmäinen <3 Jotain erikoista, jotain omanlaista mutta silti kaunista eikä liian räikyvää! Nämä ihanuudet pääsevätkin sitten esille huomenna TS Ratun kisoissa, joihin menemme Vänen kanssa. 

Muutamia muitakin lahjoja sitten sain, mutta niistä en kuvaa saanut. Herätyskellon, rahaa ja Librelle uuden turpahihnan. Herätyskello on sellainen hieno, joka herättää lisäämälä aina vähän valoa ja herätysaikaan se valaisee koko huoneen ja radio napsahtaa päälle. Saa nähdä, toimiiko sellainen hökötys meikäläiseen sillä mulla on paha tapa torkuttaa... pitkään... 
   Librelle turpahihna. Tarpeellinen, sillä Libren vanha oli vähän väärän kokoinen ja sitä edeltänytkin oli jo aika ikää kärsinyt ennenkuin herra rikotti sen. Sitten vielä rahaa sukulaisilta. Suurkiitos siitä sillä kaikki menee säästöön kevään Lontoon matkaa varten! 

Tällaiset olivat siis minun lahjani. Myönnän että olivat oikeasti runsaat! Olen kaiketi ollut siis koko vuoden todella kiltti tyttö ; ) Täytyy kuitenkin nyt nauttia ja arvostaa näitä mahtavia lahjoja!  Nyt kuitenkin on jatkettava unten maille, huomenna on suhteellisen aikainen aamu minulle. Pääsenpähän testailemaan uutta herätyskelloani ; )

4 kommenttia:

 1. Ihanat jalustimet, en ole tuollaisia missään nähnytkään. Tiedätkö mitä niillä on hintaa?

  VastaaPoista
 2. En oikeestaan tiedä noiden hintaa.. Tykkään kyllä kovasti kun ovat vähän erilaiset mitä on totuttu näkemään :)

  VastaaPoista
 3. En myöskään ole nähnyt tai kuullutkaan noista jalustimista! Vaikuttavat kyllä oikein hyviltä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen itse ollut nyt aika tyytyväinen. Ovat tuntuneet hypätessä ainakin aika tukevilta jalassa ja tuon muotoilun puolesta uskoisin niissä olevan myös turvajalustimien vikaa jonkun verran (tai ainakin enemmän mitä edellisissä jalustimissani) :)

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka