1/16/2014

Tammikuun Iverit Part.2


Sunnuntain valmennuksessa oli sitten jälleen ratapäivä! Väiski oli tällä kertaa alkuverkoissa tosi räjähtävän oloinen ja kun alettiin hypätä samoilla verryttelyesteillä kuin lauantainakin, sain tehdä vähän enemmän töitä esteen jälkeen sillä Väiski lähti vähän kaahaamaan. Muutaman voltin ja pysäytyksen jälkeen sain kuitenkin taas otette kaveriin.

Verkkahyppyjen jälkeen teimme saman linjan kuin lauantaina pystyltä innarille. Nyt innarista oli kuitenkin tehty kahden askeleen sarja, joka oli toiseen suuntaan okseri-pysty ja toiseen tietenkin sitten pysty-okseri. Hyppäsimme ensin linjan niin että pystyn jälkeen tuli sarja ja sarja oli tällöin okseri-pysty. Ensimmäisellä kerralla mietin liikaa askelta okserille ja koko höskä hajosi vähän käsiin. Iver sitten käski minun keskittyä tekemään väliin isto viisi ja seuraavalla kerralla koko homma meni paljon paremmin läpi! 

Jatkoimme tutuilla linjoilla ja seuraava tehtävä olikin lauantaina ollut innarit ja kaarevalla uralla toiselle pystylle. Nyt siis sarja (pysty-okseri) sekä sen perään pysty. Ensimäisellä kerralla Väiski oli taas vähän turhan paljon tuntui himmaavan ja videoltakin saattaa huomata että näpäytän okserille raipalla. Pientä räpellystä siis havaittavissa mutta toisella kerralla tämäkin linja sujui paljon paremmin vaikka viimeiselle pystylle lähdettiinkin liian kaukaa. Kolmas kerta kuitenkin toden sanoi ja sain oikein hyvän linjan tähänkin väliin. 

Lopuksi otimme radan. Rata alkoi verkkapystyllä, josta oli otettu apupuomit pois. Toinen este oli diagonaalilla ollut pysty. Kolmonen oli sarja ja siltä kaareva linja neloselle. Vitonen oli pysty, jolta tultiin taas linjalla sarjalle. Seiska oli sitten taas diagonaalilla ollut pysty toiseen suuntaan ja siitä verkkapysty toisinpäin ja kaarevalla linjalla verkkaokserille. Okserin jälkeen pitkä tie vielä pystylle, joka oli jo hypätty sarjan jälkeen kaarevalla uralla.
Pikainen kuva 'selventämään' ;)
Ekalla radalla Väne suoritti ihan jees. Toisen linjan okserille tulin tosi tyveen mielestäni mutta Väiski kiltisti ponkaisi silti ylitse. Tulimme kuitenkin saman radan pian uudestaan ja nyt kaikki osui ihan nappiin! Kaareva linja sarjalta pystylle onnistui ihan täydellisesti. Suora linja pystyltä sarjalle olisi kuitenkin voinut mielestäni olla hiukan parempi. Sarjalla Väne tuli meinaan vähän nopeaksi. Diagonaalilla olevalle pystyllekin tuli pari kolautusta ja hassu hyppy mutta nyt sain korjattua paljon paremmin toisen kaarevan ja okserille sain ihan mielettömän kivan hypyn! Radan jälkeen hymyilytti kyllä ihan tosissaan ja Iverkin tokaisi vain että 'You should be happy.' No Yes I was happy! 

1 kommentti:

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka