3/05/2014

Fantsun hyppyjäTässä lupaamani irtohypytysvideo Fantsusta. Muutama vaivainen hyppy, mutta hienosti lapsi hyppäsi! Illemmalla voisin mahdollisesti postailla taas ratsastelujen merkeissä. Tänään suunnitelmissa olisi nimittäin vähän jopa hypätäkin Librellä ennen viikonlopun valmennuksia. Katsotaan, ehdinkö tehdä mitään ja onko kentän pohjat siinä kunnossa. Pahoittelen vielä huonoa laatua. Puhelimella ei paljoa parempaa saada kun videokameramme päätti sanoa sopimuksensa, kolmen vuoden uskollisen toimintansa jälkeen, irti.

2 kommenttia:

  1. Vautsi, hienosti hyppää! :) koskas saadaan kuvia/videoita kun ratsastat fantsulla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fantsu kiittää! :) Tällä hetkellä niitä kuvia ja videoita saakin odotella, koska en oikeastaan tällä hetkellä edes ratsasta Fantsulla. Ratsastan yleensä vain Libren ja Väiskin ja pari kertaa viikossa äitini ratsastaa Fantsun kanssa. Kyllä itsekin sinne on taas tarkoitus kiivetä mutta sen kerran jälkeen kun äiti sinne ensimmäisen kerran kiipesi, en ole kyllä paljoa päässytkään menemään :D Eikä mulla siihen mitään vastaan olekaan, sillä uskon Fantsun luottavan enemmän pelottavammissa tilanteissa äitiini senkin puolesta että äiti touhuaa sen kanssa kaikista eniten, kun itse en paljoa ehdi Libren ja Vänen ohella :)

      Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka