3/11/2014

Maaliskuun Iverit 2/2

Sunnuntaina siis oli vuorossa taas ratapäivä. Libre oli alkutunnista hyvin laaman oloinen. Vähän patistettavissa koko ajan mutta voivoi vaan kun alettiin taas töihin.

Aloitimme ottamalla muutama hyppy pienelle pystylle apupuomeilla. Libre oli koko ajan vieläkin vähän poljettavampi malli, mistä hämmästyin vähän. Libre tsemppaa aina Ivereillä ihan älyttömästi ja on kuin virtahepo! Ei tarvinnut kuitenkaan onneksi kauaa ihmetellä.. Seuraavan kerran kun otin ohjat käteen niin oli taas virtaa vaikka muille jakaa. Otettiin vielä muutamia verkkahyppyjä eri tehtävillä. Kävimme läpi alemmassa kuvassa olevan linjan 4, 5 ja 6. Vitosen ja nelosen väliin tehtiin kolme ja seuraavaan väliin taisi tulla kuusi laukkaa. Linjan lisäksi hyppäsimme vielä kuvassa näkyvän 9a., 9b sarjan, jonka väli oli kaksi askelta.

Näiden muutamien tehtävien jälkeen otettiin rata. Kuvassa näkyykin koko rata. Ykkönen oli tavallinen pysty ja tältä pitkä lähestyminen toiselle pystylle. Kolmannelle myös pitkä lähestyminen ja sen jälkeen kunnolla kiinni ennen linjaa, jonne Librellä sain tulla suht normaalisti. Kuudennelle piti olla tarkkana ja tehdä tarkat kuusi ja kunnon kaarre. Seiskalta myös tiukka tie kasille, jossa piti keskittyä kunnolla ja lopuksi vielä pidempi lähestyminen sarjalle.

Ensimmäinen rata oli kaiketi metrin paikkeilla korkeutensa puolesta. Libre hyppäsi innolla ja radan jälkeen Iver sanoikin että kaikki oli liian nopeaa! Oikeesti! Mulla on ollut tähän mennessä kaikki aina ihan liian HIDASTA! Huomasin kyllä saman itsekin mutta huvitti jotenkin idea että nyt ollaan jo liian nopeita.. Tulin sitten lopuksi vielä radan uusiksi. Iver nosti muutamaa pystyä ja käski olla niillä erityisesti tarkkana, koska niille Libre oli tullut nopeaksi edellisen radan aikana. Sain sitten ihan hyvän alun mutta kolmannelle esteelle jäin ajattelemaan liikaa enkä tehnyt mitään ratkaisua ja tuloksena kielto. Ehdin jo hieman pelästyä että apua nyt lähtee alamäki mutta sitten koputtelin taas itseäni oikein kunnolla, vedin pari kertaa henkeä ja ajattelin: mä osaan kyllä, mä selvitin sen jo monta kertaa aikasemmin ja pystyn nytkin sen selvittämään! Tulin koko radan uudestaan ja jestas! Kolmannelle tuli hyvä hyppy kun keskityin laskemaan rytmiä ja katsomaan esteen yli ajattelematta mitään ylimääräistä. Korjasin vielä loppuun sarjan, jolle Libre tuli taas vähän nopeaksi.

Tunnin jälkeen olin aivan älyttömän tyytyväinen itseeni ja Libreen! Kaikki meni taas tosi hyvin putkeen ja vaikka sinne yksi kieltokin tuli, en jäänyt nokkimaan itseäni siitä vaan aloitin uudestaan puhtaalta pöydältä. JES! Nyt pyritään jatkamaan samaan malliin ja edeleenkin pidän itselläni tämän saman fiiliksen ja ajatuksen mukanani.

Tästä tuli nyt vähän lyhyempit postaus. En huomannut pyytää äitiä kuvaamaan puhelimella vaikka olin poistanut sieltä jo vanhat videot, joten tilaakin videoille olisi ollut. Tänään tein sitten Librellä kevyen kuutamomaastolenkin. Väiskillä tehtiin kentällä vähän koulukiemuroita ja harjoiteltiin tulevan sunnuntain koulukisoihin! Äiti sai komennettua mut ilmoittautumaan Väiskillä Raumalle harjotuskisoihin hakemaan vähän fiiliskiä. Parin viikon päästä samassa paikassa on kuulemma helpon A'n ohjelma, jonka menen todennäköisesti Vänellä tai Librellä starttaamaan. Katsotaan nyt, miten Väiski hoitelee sunnuntaina nuo helpot helpon C'n ja B'n radat! Peukut pystyyn, jotta meillä menee yhtä hyvin kuin viimevuonnakin kauden alkaessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka