3/30/2014

Pikaiset päivittelyt

Pitkästä aikaa taas! Viimeisenä aikana koulu on vienyt elämästä kaiken ylimääräisen ajan ja hevosetkin ovat tehneet välillä kevyempää jaksoa. Tällä hetkellä päällä on koeviikko ja yritän epätoivoisesti selviytyä huomiseen ruotsinkokeeseen kunnialla.

Perjantaina ja lauantaina olivat taas aluevalmennukset ja päivittelinkin perjantaina blogin fb sivua(ja twitteriäni) uutisilla että valkut olivat menneet aivan superhienosti! Voisin vaikka nyt avata sen verran että molempina päivinä hypeltiin pitkästä aikaa maastoesteitä Haimi-hallissa ja Libre oli aivan liekeissä!


Samalla lauantai aamulla pääsinkin kokeilemaan klippaustaitojani ;) Sanoisinko että yllättävän hyvää jälkä tuli vaikka ekaa kertaa kone kädessä olikin!
Todiste!
 Postausta videoineen koitan saada aikaiseksi ensi viikon aikana niin valmennuksista kuin kotitreeneistäkin. Huomenna on kuitenkin paha ruotsin koe, tiistaina maantiedon, keskiviikkona matikan (tiistana siis saatan ehtiä kirjoittamaan todennäköisimmin!) ja torstaina ja perjantaina ovat saksan ja englannin kokeet. Tekemistä siis riittää ja siihen päälle katsotaan, jos menemme vielä tulevana lauantaina kipaisemaan hevosmessuilla! Nyt kuitenkin siirrän Sampan (alias läppärini) pois hyväksi osoittautuneelta telineeltään (ruotsinkirja) ja jatkan tätä ruotsinkielen tutkiskelua innosta kiljuen (ja mikä valtava sarkasmivyöry!) Okei, nyt menee vitsit jo sille tasolle että taidan lopettaa kirjoittamisen mutta ilmoitinpahan että hengissä ollaan ja postausta on kyllä tulossa joten ei syytä huoleen!

2 kommenttia:

 1. Hei tiiän nii tunteen :D tääl kans koeviikko menos ja helvetin perse jotai kirkkohistoriaa pitäis lukee ku ulkona paistaa aurinko?? yhhhhhh
  Onko sulla rankkakin viimenen jakso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi houkuttelevalle :D Mä en vielä edes teidä, mitä ens maanantain uskonnonkoe sisältää (olen skipannut kaiken aika taitavasti vaikka yhdetäkään tunnilta en ole pois ollut) puhumattakaan noista lopuista... Ei mulla viimenen jakso ihan niin rankka ole kun tämä, tässä on ollut kolmea kieltä + äikkää, mutta ei mulla pahemin silti hengähdystaukoa tule sielläkään.. Miksi otin kaiken ekalle vuodelle, voi miksi? Toivonkin siis kakkosvuodesta erittäin kevyttä ja helppoa mutta mun tuurillani uusin vielä viisi kurssia siellä ykkösvuodelta :D

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka