4/29/2014

Vitsi, mikä viikonloppu..

Nyt olen ollut kyllä todella huono bloggaaja viimeisen viikon ajan jo! Sen verran puolustaudun kuitenkin että joka päivä kirjoittaminen on ollut mielessä, mutta koskaan en ole saanut aikaiseksi. Kaiken ajan viimeisinä päivinä on vienyt joko koulu tai hevoset, useimmiten molemmat.

Viikonloppu vierähti aivan liian nopeasti taas. Lauantaina suuntasimme Kuusistoon Väiskillä hakemaan lisää rutiinia helposta A'sta. Väne oli koko ajan maneesissa hyvin jännittynty ja ei rentoutunut sitten millään. Sain kuitenkin hitusen verkatessani siinä kaveria hengähtämään. Jännityksestä huolimatta Väne kuitenkin suoritti kaiken eikä jäänyt jännityksestä jäkittämään mitään. Rata oli kokonaisuudessa ehjä. Pohkeenväistöt olivat tällä kertaa heikommat kuin Laitilassa, keskiravit olivat aavistuksen paremmat, keskilaukkaa en uskaltanut tehdä sitten oikeastaan ollenkaan koska halusin tällä kertaa ehjät vastalaukat varmasti. Vastalaukat tosin eivät ole Väiskille mikään ongelma, Laitilassa vain tein liian vahvan pidätteen kaarteessa ja en tukenut jalalla loppuun jonka vuoksi Väne kuuliaisesti siirtyi raviin.. Nyt kuitenkin varovaisuus kannatti! Tämä vastalaukka, joka Laitilassa rikottiin, oli aivan seiskan arvoinen! Takaosakäännöksetkään eivät tällä kertaa levinneet niin suuriksi mutta tekemistä niissäkin vielä on.

Kokonaisuudessa olen kuitenkin rataan ihan tyytyväinen jopa. Ehjä suoritus, kuten aiemmin jo sanoinkin. Tuomari ei kuitenkaan ollut samaa mieltä kanssani ja prosentteja irtosi vaivaiset 56! Pisteskaala oli nelosesta seiskaan, joista seiskoja olivat alku- ja lopputervehdykset sekä tämä jälkimmäinen vastalaukka. Nelosta tuli sitten takareista, jotka eivät tosiaankaan ole vielä sitä meidän vahvuutta, mutta eivät ne mielestäni nyt niin huonot olleet.. Arvostelulaji, arvostelulaji (Muistan taas miksi olen este/kenttäratsastaja!) Fiilis oli kuitenkin radan jälkeen ihan hyvä, mikä nyt on tärkeää mielestäni koska tämä oli vain toinen A tasoinen ratani Vänellä.

Sunnuntaina oli sitten tarkoitus mennä Librellä Saloon mutta peruin lähdöt jo perjantaina illalla. Libre oli alkanut mystisesti könkkäämään, ei siis ontumaan, toista takajalkaansa. Jalka oli mielestäni hieman nesteinen ja kylmäsin sitä parin päivän ajan ja kävelytin, koska käynti oli kuitenkin puhdasta. Ravissa tämä könkkääminen kuitenkin vasta näkyi ja toisen kävelytyspäivän jälkeen tajusin vasta alkaa käydä jalkaa ylempää läpi äidin kanssa ja tättärää.. Löydettiinpähän takajalasta ylempää lihasjumi! Tuli taas hyvin fiksu olo. En pahasti hevosen takajalan lihaksistoa tunne, joten en mitään lihasta osaa nimetä ja pikagoogletuskaan ei mitään nimeä minulle avannut. Lihas oli kuitenkin aivan kivikova ja pienen hieronnan jälkeen lihas pehmeni ja liike muuttui paremmaksi. Pääsin sitten jo seuraavana päivänä eli perjantaina selkäänkin ja ratsastin hyvin varovasti aluksi taivutellen ja takapäätä jumpaten ennen kuin uskaltauduin ottamaan suoralla uralla ravipätkän. Ravi parani joka pätkällä lihasten lämmetessä. Sunnuntaina sain jo sitten tehtyä suhteellisen normaalin arkiratsastuksen ja tänään tein jo ihan normaalia treeniä kentällä. Tällaisia valitettavasti vaan sattuu.
Lauantaina mennään taas! ;)

Tämä oli nyt tällainen pikaisen päivitys että hengissä ollaan. Nyt ollaan siis molempien kanssa perustreenissä taas. Huomenna on ainakin molemmilla vapaapäivä edessä koska menen viettämään vappua tyttöjen kanssa leffaillan merkeissä (jälleen kerran ;) ) Lauantaina on tiedossa reissu Niinisaloon aluevalkkujen merkeissä ja sunnuntaina ei olekaan mitään suurempaa ohjelmaa kuin pakkaamista ja panikointia sillä maanantaina aamulla herätyskello soi kello 4 ja suuntaan nokkani kohti Lontoota! Niin paljon on vielä tekemättä ja niin vähän on enää jäljellä :P Miljoonasti kouluhommia ja vielä miljoonasti enemmän pakattavaa ja huolehdittavaa. Blogi on siis ensi viikon ajan hiljaisella taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka