8/16/2014

Arkipilperrystä

Koulu alkoi tiistaina ja sen huomaa kun blogille ei meinaa olla ollenkaan enää aikaa. Kyllähä tämä tästä sitten asettuu kun arki pääsee lähtemään kunnolla käyntiin mutta siinä voi mennäkin oma tovinsa. Hevosten kanssa on kuitenkin tehty ihan normaaliin malliin. Pääsin tiistaina samantien koulujen alun kunniaksi sänkipellolle nautiskelemaan, apua kun syksy tekee jo tuloaan!

Libren kanssa tein pienen laukkatreenin pellolla sitten. Ravailin alkuun ympyröitä ja pari kertaa molempiin suuntiin pellon ympäri ennen kuin otin molempiin suuntiin kierroksen pellon ympäri laukassa. Libre oli aika iloisella fiiliksellä liikkeellä mutta kun pidin jalat vaan lähellä (lue: tiukasti kiinni kyljissä) niin sain pidettyä laukan hallinnassa. Verryttelyn jälkeen otin sitten laukkaa pellon pitkillä sivuilla ja keskityin että laukan tahti pysyi rauhallisena mutta itse laukka-askeleen halusin venyvän ja paljon. Libre laukkasi molempiin suuntiin tosi hyvin vaikka mieli olisikin tehnyt mennä vaan lujaa päättömästi. Väne kävi sitten tekemässä nopsan koulutreenin pellolla ja oli kyllä silläkin hauskaa taas!

Muuten olen ratsastellut kentällä ja Librellä tehnyt koulutreeniä. Väiski pääsikin torstaina ihan kunnolla duuniin kun Jonde tuli ratsastamaan pöhköllä. Pidemmän aikaa blogia seurailleet voivatkin muistaa että Jonde on entinen valmentajani jo Binksin ajoilta. Torstaina ja perjantaina Jonde kävi ratsastamassa ja perjantaina pääsin itsekin kokeilemaan ja vitsi kun Väne oli hieno!

Tänään on sitten vurossa kouukisat ja mukaan lähtee Väiski. Toivottavasti saadaan pidettyä kiinni siitä samasta hyvästä fiiliksestä! Huomisesta tuleekin sitten rankka päivä kun pääsemme Libren kanssa debytoimaan ensimmäisen helppomme Ypäjän kenttäkisoissa! Sormet ja varpaat ristiin että selvitään hengissä kaikista osakokeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka