9/05/2014

Arki rullaa

Tästä tulee nyt hyvin nopsa ja tylsä postaus jo pelkästään sen takia että en ole viikolla jaksanut kameraa kentän laidalle saada (kuten en oikeastaan koskaan muulloinkaan). En myöskään ole tehnyt mitään erikoisempia, mistä olisin tänne hinkunut päästä kirjoittamaan.

Libre on työskennellyt koko viikon estesatulan kanssa. En ole vain jaksanut ottaa sitä koulupenkkiä ja mennä hinkuttamaan jalat suorana jäykässä satulassa (miten niin en tykkää koulusatuloista?) Mutta sileätyötä ollaan silti ahkerasti tehty! Maanantaina ohjelmassa oli erityisesti laukasta pysähtymiset. Tein aika hyvänkin tovin verran näitä pysähdyksiä molempiin suuntiin tullen samalla noin metrin-kaksi pois uralta, jotta hevonen ei saa tukea reunoista niin hyvin. Libre tekee aika kivoja pysähdyksiä mutta välillä jää jäkittämään vastaan. Toistoilla sitten alettiin päästä yhteisymmärrykseen ja saamaan ihan kivojakin sekä ennen kaikkea suoria pysähdyksiä suoraan laukasta. Tiistaina samalla teemalla jatkettiin mutta pysähdykset tehtiin ravissa ja taisin tehdä niitä kolmikaarisella. Ravipysähdykset tuottivat vähän enemmän päänvaivaa mutta kyllä niitäkin saatiin onnistumaan. Tein vielä keskihalkaisijallekin pysähdyksiä ja yllätyinkin jopa vähän, miten suora Libre osasikaan olla. Lupaavaa siis :) Eilen sitten oli vähän enemmän rennompi päivä ja kävimme pellolla ottamassa muutaman vedon ja avaamassa paikkoja.

Väiski on tehnyt sileällä töitä koko viikon. Sillä on käynyt nyt välillä minua ennen valmentanut kaverini ratsastamassa, mikä on tehnyt hyvää Whisperille. Itsekin olen toki ratsastanut mutta keskittynyt yleensä vain peruasioiden ratsastamiseen ja enimmäkseen omaan istuntaani, jolloin on aina hauska huomata miten tärkeässä roolissa se oikea istunta onkaan. Väiski kun on aika herkkä hevonen istunnalle niin pienikin istuinluun liikautus voi kääntää hevosen asentoa allani ja tätä kautta olenkin vähän saanut jopa korjattua istuntaani parempaan suuntaan.

Jotta tässäkin postuksessa olisi nyt jotain tylsää tekstiä kivempaa niin tässä vielä biisi, joka on soinut päässäni tasaisin väliajoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka