9/26/2014

Happy Birthday!

Wuhuu! Tänään onkin ollut tärkeä päivä sillä Milkan synttärit! *hurraahuutoja ja taputusta* Koulussa mua muistettiin kivasti kavereiden puolesta kortilla ja karkkipussilla sekä etenkin ihanimpana koeviikolla ja ruotsinkokeella (sarkasmivyöry!).

Ilta kuitenkaan ei suju mitenkään ihmeellisesti. Kirjoitan äidinkielen esseetä varmaan pitkälle iltaan ja kuuraan Libren varusteet keskiviikon valmennuksen jäljiltä (en eilen ehtinyt 'ahkeran' ruotsin opiskeluni alta). Aika normaali tapa viettää synttäreitä vai? ;)
Googlekin onnitteli ;)
Väiski lähti noin 1,5 viikkoa sitten. Historia selkeästi toistaa itseään kun Hessu myytiin aikanaan viikkoa ennen ja Binks päivää ennen mun synttäreitä. Olihan tässä nyt välissä sentään pari vuotta ;)

Ja älkäähän huoliko, Niksulan toinen postaus on tulossa kunhan saan lisättyä videonpätkää radasta nettiin. Keskiviikon valmennuskin meni hienosti mutta sieltä en valitettavasti mitään materiaalia saanut mutta silti ajattelin kyllä kirjoittaa. Ensi viikolla saattaa kuitenkin tulla jotain ihan uutisten arvoista asiaa, joten pysykäähän kanavalla! Muutoin tämä nyt oli todella turhan puoleinen postaus, joten voisin kaiketi alkaa tekemään sitä äidinkielen esseetä että saan tämän päivän puolella valmiiksi!

4 kommenttia:

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka