11/24/2014

Today will be a good day - or not.

Tämä on taas pitkästä aikaa tällainen tylsä päivittelypostaus. Koeviikko on painanut päälle ja keskiviikkoon asti pitäisi vielä jaksaa panostaa (eikuhäh?). Tällä hetkellä englanninkirja toimii oikein loistavana tukena Samppa-läppärini alla!
Instagramiin lataamani kuva ennen aluevalmennuskia.
Kuvasta näkyy myös Libren hieno uusi nahkariimu nimilaatalla, jonka äiti hänelle toi Oslosta.
Viime viikolla mulla oli muutama vapaapäivä ja ne tuli hyvin sujuvasti vietettyä satulassa. Edi ja Libre ovat saaneet tehdä nyt hyvin duunia kun olen ollut kotosalla jo kahdentoista aikoihin ja pässyt satulaan vielä valoisaan aikaan. Edillä olen hypännyt vähäsen ja kokeillut pientä kentän vierelle rakennettua maastoestettämme, josta lapsi jopa vähän innostuikin. Kyllä hänestä vielä hyvä pieni kenttäratsu tulee!

Libren kanssa oli edessä viikonloppuna valmennusputki, joten otin vähän hyppyjä viikolla, sillä viimeksi taisimme aluevalmennuskissa hypätä jos oikein muistan. Tottakai meidänkin piti testata vielä sitä pientä maastoestettä ja tuoksena sain innoissaan pomppivan ja vinkuvan hevosen! Kertaakaan koko kolmen vuoden aikana Libre ei ole noin paljoa ratsastaessa (edes maastoesteitä hypätessä) innostunut että olisi vinkunut. Ihan pöhkö eläin!
Pikkupiru valmiina hyppelemään. Meinasin saada tuolla kerralla vielä lähtöpassitkin rakkaan satulani kyydistä kun herra Kuningas päätti kokeilla vähän rajojaan ;)
Perjantaina alkoi sitten meidän treeniputkemme kun suuntasimme Pauliina Marttilan valmennuksiin. Perjantaina teimme puomeja ja lauantaina hyppäsimme enemmän. Lyhyesti tiivistettynä tykkäsin tunneista ja toivon mukaan päästään mukaan ensi kerrallakin. Sunnuntaina oli sitten koulutunnin vuoro. Menimme Laitilaan Kauppisen Minnan koulutunnille. Tähänkin tuntiin olin todella tyytyväinen ja jatkammekin Minnan tunneilla Laitilassa mahdollisimman ahkeraan. Kaikista tunneista ajattelin tehdä postausta sitten kun opiskeluni ohelta kunnolla ehdin ja saan materiaalit ladattua koneelle, joten kunnon treenipostauspläjäys on vielä tulossa!

4 kommenttia:

 1. Librellä on ehkä hienoin otsapanta ikinä tossa kuvassa??? Haluuuuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Se on meidän prinsessakruunu! Libre sai luvan periä sen Väneltä niin tottakai sitä pitää käyttää ;)

   Poista
 2. Täällä Ruotsissa porukka harrastaa kanssa aika paljon noita nimikyltillä varustettuja riimuja. Itteäkin vähän kutkuttaisi ;-) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Tollanen on aika ihana ja täytyyhän sitä kunnon riimu hevosella olla ;)

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka