12/28/2014

Bannerikierros

Kohti ääretöntä ja sen YLI -blogi on jo viimeisen(vajaan) neljän vuotensa aikana ehtinyt kokea ties minkä näköisiä muutoksia. Olen kerännyt tähän postaukseen kaikki (bloggerin kansioista) löytämäni bannerit. Eiköhän aloiteta kierros!

Blogin ensimmäinen banneri. Kuten nähdä saattaa niin erittäin mahtava taidonnäyte meikäläiseltä ( not). Kuvat ovat tietysti niitä ensimmäisiä kuvia mitä Librestä tuolloin oli. Vasemmalta oikeaan: Ensimmäinen ratsastus kotona, ensimmäinen valmennus, ensimmäistä kertaa selässä sitten koeratsastuksen ja tottakai piti poseerata!

Hirveän kauaa ei näköjään edellinen banneri blogissa keikkunut. Nämä kuvat ovat vielä nimittäin samalta syksyltä kun Libre meille tuli. Kävimme jonkun verranseurakisoja kiertämässä tuolloin ja muutama sijoituskin näköjään ehti matkaan. Blogilla on myös ollut tuolloin eri nimi: Esteratsun elämää

Jälleen kerran saa olla ylpeä kuvanmuokkaustaidoistaan! Jos oikeastaan totta puhutaan niin tykkään vieläkin tämän bannerin tyylistä. Simppeli ja selkeä mutta kuitenkin pientä vaihtelua fonteissa keskenään. Tässä kohtaa blogi on myös näköjään saanut nykyisenkin nimensä.

Nyt ollaankin näköjään jo päästy laadukkaampiin bannereihin. Tässä kohtaa kuvaan mukaan onkin astunut Tiia, joka ystävällisesti tarjoutui aikanaan tekemään minulle (ehkä maailman ärsyttävimmälle asiakkaalle) bannerin. Kuvat eivät vieläkään ole pahemmin päivittyneet mutta sekaan on kipitellyt Fantsulapsi!

Tasonnousun jälkeen se romahtaakin jälleen alaspäin kun löysin netistä ilmaisen ohjelman, jolla muokkailla kuvia. Tällainen ihanuus sitten siitäkin saatiin tulokseksi. Kuvista puuttuu näköjään Fantsu mutta sekaan on hypännyt kukas muukaan kuin Väinö, joka tuolloin vasta oli ruvennut kotiutumaan tänne Suomeen.

Taas ollaan selkeästi viisastuttu ja pyydetty osaavammalta apua. Tämä banneri on mielestäni tosi hauska. Siinä on oikeasti läpinäkyvä pohja, jota en oikein osannut kunnolla hyödyntääkään silloin kunnolla. Kuvissa esiintyy kuitenkin jälleen molemmat hevoset. Libren kuvat uusiutuneina kesän kisoista tietty. Väiski ei tuolloin vielä ollut tainnut ehtiä yksiäkään kilpailuja kiertää, joten hän on saanut esiintyä vanhoilla otoksilla. Vaikka nuo ovatkin muuten vanhoja kuvia Whisperistä, olen aina tykännyt erityisesti tuosta oikean puolen laukkakuvasta!
Jes! Tämä on yksi omista lempparibannereistani. Tykkään jälleen simppelistä tyylistä. Teksti on kiva alhaalla ja kuvissa esiintyvät kaikki karvaiset otuksemme tuolloin. Olenkin harkinnut jos pyytäisin tähän banneriin joskus uudet kuvat, jotta voisin sitä uudelleen käyttää. Se sopi erityisen kivasti mielestäni ruskean sävyiselle taustalle. Tekijänä on jälleen ollut ihana Tiia.

Nyt ollaan jälleen päästy talvisempiin kuviin. Tämäkin banneri on aika hauska mielestäni. Isoimmassa kuvassa on ikuistettu eka kerta Fantsun selässä ja muissa kuvissa esiintyvät tietty Libre ja Väiski nautiskelemassa lumisesta pellosta. 

Tämä banneri taitaa olla tuttu kaikille? Jälleen Tiian kädenjälkeä ja tämä banneri keikkuikin varmaan kaikista pisimpään blogissani esillä. Pidänkin tämän tyylistä myös paljon etenkin kun taustana on kuva kummastakin harmaan sävyisenä vielä noiden värillisten lisäksi. Puhumattakaan tietty kun Libren kuva on asetettu hyppäämään tuon tekstin yli ;D
Ja lopuski vielä viimeisin teos. Täytyykö enää edes kertoa että tämäkin teos on Tiian tekemä? Tällä kertaa kuvissa on taas vain Libre ja hänen suuret saavutuksensa. Halusin tähän banneriin näkyviin enemmän päälajimme eli kenttäratsastuksen ja rakastuin samantien tuohon oikeanpuolimmaiseen kuvaan, joten tottakai pyysin luvan saada käyttää sitä bannerissani. Teksti on tällä kertaa vähän yksinkertaistetumpi tuolla ylhäällä ja se on kaikki tällä kertaa isolla. Tiian ehdotuksena myös taustalle nuo oranssit jutskat, joille en nyt nimeä keksi (haituvat?). Ne tuovat kuitenkin hauskaa väriä mielestäni banneriin, varsinkin kun oranssi on myös meidän kenttäväriksemme asettunut. Tällä hetkellä banneri ei ihan kympillä taida tähän taustaan istua, mutta ajattelinkin sen enemmän kesäisempään ulkoasuun sopivammaksi taustaksi.

 Mikä oli sinun lempparisi bannereiden joukosta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka