12/02/2014

Joulukuun 2. - Musiikkia

Tänään ei päästä vieläkään treenipostauksen pariin, sillä kirjoitan sen vasta myöhemmille päiville. Tämän päivän aiheena on musiikki. Musiikki, ja ei mikä tahansa musiikki vaan pientä lämmittelyä huomiselle radiolähetykselle, johon osallistun huomenna.Olen mukana koulumme radiokurssilla, jossa pääsemme siis itse pitämään suoraa lähetystä! Radiolähetys alkaa huomenna iltapäivästä kello 17 eteenpäin ja se kuuluu noin parikymmentä kilometriä Mynämäeltä(keskustasta?) tietääkseni.

 Illan lähetyksen aiheena on lapset ja nuoret ja sovimmekin oman studioporukkamme kanssa että soitamme biisejä meidän lapsuudestamme. Olen tässä illan aikana kaivellut kaappejani ja CD-kokoelmiani ja löytänyt jo vaikka mitä! Ylempänä on jo Irinan ihana biisi Selkä selkää vasten, jota muistan pienempänä(lue: ehkä neljä vuotta sitten? :D) kuunnelleeni paljon!

Irinan lisäksi tuli kuunneltua(oih niin paljon) muutakin hyvää musiikkia ;) Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Antti Tuisku, Hanna Pakarinen, PikkuG, Anna Abreu, Index, Jane... voi apua! Antti Tuiskulta muistan ehkä parhaiten Ensimmäinen-albumilta biisit En halua tietää tai Ota kuva.
Varmaan kymmenen vuotta vanha biisi! Antti Tuiskun jälkeen fanitettiin sitten Anna Abreuta, jonka ensimmäiseltä albumilta taidan muistaa parhaiten Ivory Tower ja End of Love -nimiset biisit.Tällaisten artistien levyjä olen sitten nyt kaivellut ja voi tätä muistojen määrää! Nyt täytyy kuitenkin laittaa nämä kaikki levyt mukaan, jotta niistä olisi huomenna lähetyksessäkin hyötyä ;) Kaikki, ketkä suinkin vain kykenevät, säätävät tietty radiokanavat huomenna iltapäivästä radio Taajamalle (104,2 MHz) ja kello kuuden jälkeen pitäisi kuulua hyviä juttuja tuolta taajuudelta kun studiossa ääneen pääsee tämä säheltäjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka