1/13/2015

Kiire vaikka mitään ei teekään

Nyt on kyllä aloitettu vuosi blogin puolesta hyvin aktiivisesti. Koulujen alettua alkoi taas painaa ihan kaikki kiireet päälle ja paljoa ei ole vapaita iltoja ollut (oikeastaan ei yhtäkään). Illat alkavat kuulemma pidentyä mutta en kyllä pahasti ole sitä vielä huomannut. Omasta mielestäni on silti koko ajan vaan pimeää ja inhottavaa vaikka nyt on pari päivää lumi ollut maassa luomassa lisää valkeutta tänne pimeään. 

Hevosten kanssa olen kuitenkin pyrkinyt tekemään aktiivisesti töitä vaikka nyt seuraavat pari viikkoa olen ainakin torstaisin kiinni musikaalitreeneissä, satunnaisia päiviä wanhojen treeneissä ja mitä vielä? Koeviikkokin tulee uhkaavasti päälle.. 

Nomutta heppajuttuihin. Viikonloppu oli taas täynnä treenejä. Perjantaina oli Edin kanssa estetreenit ja viikonloppuna Librellä kenttävalkut Ypäjällä. Kirjoittelen näistä kaikista sitten omia postauksiaan. Viikolla olen sitten ratsastellut ehtimiseni mukaan ja välillä olen ehtinyt tehdä molemmat ja välillä olen ehtinyt vain toisen. Edissä tämä kevyt ratsastelu todellakin näkyy, sillä perjantaina valmennuksessa oli kyllä virtaa vaikka muille jakaa! Loppuraveissa sitten sain vasta ratsastettua hevosen tarkemmin avuille kun se oli saanut suurimmat höyryt päästettyä. 

Edi on muutenkin löytänyt ihan uuden vaihteen ja nyt surffaillaan aika mallikkaasti jo menemään pitkin kenttää! Vielä kun lapsi muistaisi jarrutella välillä  niin olisi aika hyvä ;) Libre sen sijaan on ollut oma ihana itsensä. Kokeilin eilen Maijan lainaamaa waterford-kuolainta pellolla. Maastokuolaimeksi harkitsemme tätä, sillä rataesteillä selviän mielestäni ihan hyvin tavallisellakin nivelellä mutta maastossa herra välillä unohtaa jarrunsa. 

Viikonlopun postaukset ovat siis tulossa. Täytyy vain saada vielä videoita latailtua ja editoitua ennen sitä. Miten teidän vuotenne on lähtenyt käyntiin?

3 kommenttia:

 1. Eiiiiiiiiiih älä ees puhu koeviikosta x_x en oo valmis enkä tuu ikinä olemaankaa.. Onks sulla seuraavat jaksot yhtä ankeita vai helpottaako ees vähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Siihen ei koskaan ole valmis! Mä en enää ees jaksa stressata edes ;D Mutta hyvä kysymys. Mä en oikeastaan edes tiedä että mitä mun lukujärjestykselle tapahtuu tämän jakson jälkeen *kipittää wilmaan kauhun sekaisin tunnelmin* Nelosjakso tulee olemaan ihan jees ja ei viimenenkään jakso pahalle näytä vielä.. (kaikista mahtavinta että molemmista löytyy pari hyppytuntiakin <3) Millasta sulla on edessä? :D

   Poista
  2. Lyhyesti ja ytimekkäästi: mulla on edessä vaan pelkkää paskaa :D
   Eikä näy hyppytunteja mun lukkarissa.. Ens jaksossa ei yhtäkään! Tosin päivät vaan puol kolmeen paitsi ma neljään.. Parempi se kyl on ku tää nykynen joka päivä neljään jee......... yhyy

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka