1/29/2015

Libren valmennus

Libren kanssa tehtiin samoja harjoituksia kuin Edinkin kanssa. Aloitimme kavaletilla mutta otimme jalustimet pois tässä kohtaa( jottei päästäisi ihan helpolla). Teimme alkuun siirtymiä vähäsen ja sitten jäimme laukkaan ja teimme isoa laukkaa ja pientä laukkaa kavaletille. Pientä laukkaa Libre teki ihan hyvin, mutta oikealle Libre oli kuitenkin aivan rautakanki eikä meinannut millään antaa periksi. Vasempaaan koko homma onnistuikin sitten huomattavasti paremmin. Isoa laukkaa täytyy taas vain alkaa treenaamaan kun pohjat kotona sen sallivat sillä olen taas unohtunut ratsastelemaan sitä pientä ja sievää.

Jatkoimme taas kavaletilta okserille viidellä laukalla. Tätä Libre suoritti ihan kivasti koko ajan. Laukkaa oli helppo pienentää mutta vaikeinta taisi olla taas ratsastaa isommalle okserille pienemmässä laukassa. Lisäsimme tähän harjoitukseen sitten pystynkin, kuten Edinkin kanssa. Okserille tehtiin ihan hyviä suorituksia kun taas pystylle en taaskaan meinannut saada millään viittä. Mistä lienee.. hehe. Ekalla kerralla Libre teki pystylle jonkun ihan ihme ponkaisun, toisella kerralla tultiin vähän paremmin ja sitten..


Eniten naurattaa Maijan kommentti: "Sähän et oo pudonnu ikinä!" Hehe. Viimeksi kenttävalkkujen katsastuksissa, sen jälkeen taas katsastuksissa ekana vuonna. Kaksi kertaa siis Maija sun silmiesi alla! Katsotaan putoanko ensi kauden katsastuksissa uudestaan!

Ei auttanut kun mennä takaisin selkään ja tulla uudestaan. Yllättävää kyllä, nyt ei tullut sellaista epävarmaa oloa vaan jatkoin ihan  yhtä reippaasti. AIka ihmeellistä multa, joka on yleensä putoamisen jälkeen aina kuin minkäkin halvauksen saanut siellä selässä. Tein vielä saman tehtävän ja sitten tiemme sen vielä toisinpäin.

Lopuksi otimme vielä radan.
Rata oli sama kuin Edinkin kanssa. Ekalla kerralla Libre kielsi sarjalle kun väliin olisi tullut kuuden sijaan kuusi ja puoli. Sitten otin uudestaan koko radan ja sain lopultakin kunnon vaihteen päälle ja laukkasin! Sanotaanko että pääsin taas siihen fiilikseen kuin viimevuonna Maijan treeneissä alkukaudesta kun oltiin Ratulla treenaamassa. Tismalleen samalta se meno tuntu nimittäin kun tajusin että ei hitto nainen, laukkaa äläkä nysvää! Ärsyttävää, miten olen voinut kadottaa tämän fiiliksen ihan viikon-parin aikana... 


Treenien jälkeen oli kuitenkin ihan tyytyväinen fiilis molempiin hevosiin. Pahoiteeluni vielä että tämä postaus alkaa olla jo oikeasti kaksi viikkoa myöhässä!

2 kommenttia:

  1. Tsih mä arvasin :D Perus teiän äiti vaa nauraa :D:D Komee tippuminen kieltämättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saakeli mä tulin helpolla alas! :D Mutta kukaan ei komentanut leipomaan niin kakkua ei heru XD

      Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka