2/24/2015

Libre 2 - Milka 0

Libren kanssa tehtiin samoja harjoituksia kuin Edinkin kanssa ja aloitimmekin samalla ravitehtävällä. Loivaa kiemuraa siis ravipuomien yli ja kiemurauraa esteiden ympäri. Libre ravasi aika hyvin ja taipui molempiin suuntiin myös kivasti ja helposti, joten meidän osaltamme tämä harjoitus onnistui ihanan sujuvasti. Laukassa jatkettiin myös samaa kaavaa. Libre oli taas jotenkin reippaalla tuulella kun suihki menemään intopiukassa! Muutaman kerran sain pysäyttää, jotta pidätteet menisivät edes joskus läpi..

Jatkoimme sitten tekemään pystylinjaa, johon ratsastettiin taas neljä laukkaa väleihin, kuten Edinkin kanssa. Sanotaanko että Edin kanssa niihin väleihin mahtuminen oli jopa yksinkertaisempaa! :D Libre oli niin kovasti menossa että sain tehdä muutaman vähän ei-niin-nätin -pidätteen.

Kun linjaa saatiin onnistumaan miljoonan 4 ja 3 laukan yritysten jälkeen alettiin tekemään rataa. Rata meni samalla tavalla eli linja, pysty, okserit, pysty ja linja. Muutamaan kertaan pääsin taas korjaamaan pystylinjaa mutta muuten rata meni ihan sujuvasti.

Tulimme taas vähän pienempänä radan ensin ja sitten isompana. Homma sujui hyvin isompana oksereille asti, kun aloin työntämään. Videolle tätä sattumaa ei saatu mutta komeasti puskin yksinkertaiselle tehtävälle ja Libre pisti tassut maahan ja kuski nappasi tukea puomeista... ja sen jälkeen maasta. Selkään päästyäni takaisin ei sitten ollutkaan pahasti mitään ongelmia ja Libre suoritti radan aika kiltisti.
Hyppäsimme lopuksi vielä okserilinjan noin 110-115cm korkuisena ja Libre väläytteli välillä tosi kivoja hyppyjä. Tästä on kiva jatkaa sitten itsenäisiä treenejä kun Maijan valmennukset jäävät pois kalenterista joksikin aikaa.

Video on tällä kertaa vähän surkeampi, sillä videokameran akku alkoi olla niin lopussa että se ei kuvannut enää kauhean hyvin. Ihan viimeisimmät hypyt oksereillekin jäi kuvaamatta sen takia, mikä on harmi sillä Libren hypyt tuntuivat tosi hyviltä selkään.

2 kommenttia:

  1. Voi Milka sun kanssas :D älä nyt ala useemmin maata tutkimaan ettei käy pahasti! Mut vau ootte sika upeita taas kerran.. *kateus*!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kato täytyy välillä palautua maan tasallekin ettei pääse liikaa lentelemään ;D Maija odottelee jo kakkua ensi kerraksi!

      Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka