2/11/2015

Sitä parasta treeniaikaa...

Helmikuu. Kisakausi lähtee käyntiin ihan pikkuhiljaa. Oikeastaan ensimmäiset estekilpailut on tarjolla jo kuun vaihteessa. Nyt pitäisi olla treenaaminen siinä vaiheessa että pikkuhiljaa päästään viimeistelemään hommaa kisakentille ja näyttämään, mitä on opittu menneen talven aikana.

Olisihan se kiva jos menisikin noin. Olisin itseasiassa innosta puhkuen menossa treeneihin. Viikonloppuna on onneksi taas treenit tiedossa ja ensi viikko onkin sitten lomaa, joten koko viikon voin panostaa hevosiin kympillä. Sitä ennen on kuitenkin räpiköitävä loppuun tämäkin viikko. Olen alkuviikosta viettänyt aikaani koululla hyvin sujuvasti. Maanantaina en edes päässyt haaveilemaan tallille, sillä musikaalitreenit venyivät kahdeksaan. Tiistaina pääsin jo sentään iltatallia avustamaan kun treenit loppuivat jo kuudelta. Tänään pääsin siis ensimmäisen kerran tällä viikolla vasta ratsastamaan ja meninkin molemmat ihan hyvin.

Aloitin Libren kanssa ja menin taas pitkästä aikaa koulusatulalla. Tein alkuun kentällä vähän ristiaskelia ja lämmittelin laukassa, jonka jälkeen menin pellolle jatkamaan ravailua. Lopulta päädyimmekin tekemään pientä vastalaukkatreeniäkin pellolla ennen kuin jatkoin takaisin kentälle ravailemaan ja tekemään siirtymiä. Tällä hetkellä omaa istuntaani pitäisi saada ruotuun, sillä olen avuttoman vino (omasta mielestäni ainakin). Se vaatii kuitenkin paljon ajatusta ja ratsastusta mutta sitten sitä vain tehdään!

Edin kanssa menin kentällä gramaaneilla. Maija on jo muutamaan kertaan kehottanut kokeilemaan ja nyt niitä sitten kokeilin. En yleensä gramaaneja tosiaan käytä, sillä niillä saa mielestäni yhtä helposti aikaan huonoa jälkeä kuin hyvääkin. Nyt kuitenkin kokeilin ja pyrin olemaan koko ratsastuksen hyvin tarkka tekemisistäni. Edi kulki myös tosi kivasti ja sain tehtyä sen kanssa vähän avotaivutuksenkin alkeita. Kyllä se pieni herra tästä vielä!

Nyt tosiaan on ollut oikeaa hullunmyllyä koko viikko ja sama jatkuu loppuviikosta. Tässä oli välissä vain helpompi keskiviikko! Huomenna on edessä penkkaripäivä ja perjantaina edessä onkin jo vanhojen tanssit. Sitten on viikko lomaa ja musikaali.. Huh. Vanhojen puku on tönöttänyt tuossa odottaen vuoroaan jo pidemmän tovin ja kaikki muukin on jo hoidossa. Olen jopa panostanut ja hankkinut ripset! Oikea joka tallitytön unelma sanoisinko.

Kiinnostaisiko teitä jonkunlainen postaus tansseista? Itse tanssien puolelle on kuvaajia tulossa, joten materiaaliakin on saatavilla.

3 kommenttia:

 1. Jos haluut erittäin tehokasta istunnan korjaamista niin tervetuloa meille Tiina Vuorisen valkkaan! :D Kato vaan mun istunnan kehitystä.. :p Ainaki 28pvä se on tulossa meille ens kerran jos oot interested. En painosta!

  Ja ehdottomasti tanssipostausta! Haluun nähä sun mekon ja kampauksen ja kaiken :D Mä oon vaan höhöttäny partaani koko viikon ku kaverit saa kaikki hermoromahduksia niitten tanssien takia :D:D hohohoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän äiti taitaakin Tiinan tietää. Saattanut joskus käydä (siis vuonna nakki ja kivi) pitämässä täälläkin tuntia. :)
   Haha :D Mä olen ottanut aika iisiä kun olen jo tanssitkin saanut päähäni nakutettua. Ainoa, mikä vähän saa jännittämään on että mä menen kahden kaverin kanssa laulelemaan sinne eteen! Minä, joka ei ole eläessään ikinä laulanut soolona yleisön edessä.. Ja meidän sali on nyt jo ylibuukattu että no pressure! :D

   Poista
  2. Oikeesti, vau :D Sähän oikeen musiikki-ihmisiä olet! Otat videolle että mäki nään eiks jeh ;)

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka