3/01/2015

Kiitos ja kumarrus!

Voisi sanoa että on jopa hieman sanaton olo. Viime vuodesta lähtien tätä painettiin ja tehtiin täysillä. Monta iltapäivää ja sunnuntaita uhrattiin koululla. Muutamaan kertaan jopa lomapäiviä! Liki 13h koulupäiviä, palaneita hermoja ja huonoja ideoita käytiin läpi aika monta kertaa. Muutamaan kertaan teki jopa mieli lyödä hanskat tiskiin ja kadota nopeita ja suorinta reittiä kotiin.

Tämä viikko oli ehkä kaikista rankin. Melkein joka päivä meni koululla kahdeksaan asti. Torstai alkoi kenraaliharjoituksilla, yleisönä ala-aste. Perjantaina oli päivällä ehkä kaikista paras esitys ysiluokille sekä lukiolle. Ensi-iltaan mentiin pizzan voimalla perjantai iltana. Lauantaina alkoi jo väsymys paistaa aika monesta mutta jostain ihan puskista vedettiin sunnuntaina vielä viimeinen näytös läpi ihan hullulla energialla!

Näytösten päälle painoimme koululla vielä tyhjentäen sali tuoleista, kaikista soittimista ja miljoonista erilaisista valoista, siivoten kaikki perähuoneet roolivaatteista ja muista tavaroista. Jotain jäi varmasti vielä huomaamattakin mutta aika huojentunut olo oli kun viimeinenkin autolastillinen valoista oli tyhjennetty yläasteen varastoon. 

Pääsinpähän minäkin ikuinen heppatyttö maistamaan, millaista on järjestää musikaali. Kokemuksena aivan mahtava ja meidän pientä porukkaa yhdistävä. Sain jopa yllättyä, miten hyvin vedimme läpi koko viikonlopun yhdessä.

Ja nyt on tekstin taso jo niin syvällistä ja taiteellista että huh. Parempi olisi jos menisin vain nukkumaan. Huomenna alkaa sitten taas normaali arki ja tuntuu jopa hieman huojentavalta kun ei ole mietittävänä kuin vain hevoset ja koulu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka