3/12/2015

Maaliskuun suunnitelmat

Nyt on tullut niin tylsäksi tämä blogin puoli kun aina on vain treenipostauksia tai kuvattomia tekstejä. Hepoille kuuluu kuitenkin oikein hyvää. Edillä oli juuri edellispäivänä tolkuttomasti virtaa ja ratsastin sitä ainakin tunnin kentällä( ratsastan normaalisti max. 45min/ hevonen. Yleensä kuitenkin menee nopeammin jos hevoset suorittavat hyvin).  Hassulla oli niin paljon virtaa että se vain kipitteli (yeah right. Edin "kipittelyt"..) ympäri kenttää pää taivaassa. Olo oli kuin olisi ruutitynnyrin selässä ollut! Tein paljon töitä ravissa ja taivuttelin ja kaartelin ja kääntelin ja kyllä se siitä sitten. Laukassa tein sitten siirtymiä käynnistä laukkaan ja laukasta käyntiin. Tasapaino ja voimahan Edillä ei vielä ole niin hyvä että nämä olisivat mallikkaasti sujuneet mutta alkua oli näissäkin.

Sitten kuitenkin aiheeseen. Maaliskuussa alkaa jo kisakausi meidän osaltamme ja ajattelin kertoa pikaisesti suunnitelmistani tämän kuun kisojen suhteen. Kauhean monet kisat ei tähän nyt enää mahdu mutta jostain tämäkin kausi käyntiin lähtee.

Väne Kotimäellä kisoissa edellisvuonna.
Tulevana viikonloppuna järjestetään Kotimäellä 1-tason kilpailut, joissa on tarjolla luokkia 120cm asti. Suunnitelmani olisikin lähteä starttaamaan Librellä kisoihin. Luokkaa en ole vielä sataprosenttisesti päättänyt. Mieleni tekisi startata heti 110cm rata mutta saa nähdä mitä teen. Haluanko hypätä heti alkukauteen isoa vai haenko ratarytmiä ennen seuraavia koitoksia.

Seuraavista koitoksista kun puhutaan niin tarkoitan 22. päivä olevia hallikenttäkilpailuja Ypäjällä. Kilpailut taitavat olla samantien sitten jo 3-tason kilpailut ja tarkoitus olisi aloittaa sieltä kenttäkausi starttaamala helppoa.

Seuraavana viikonloppuna sitten kenttäkisoista olisi tarjolla Team Eurohorsesin estekilpailut, joissa olisi tarjolla monen näköistä ja kokoista luokkaa mutta saa nyt nähdä. Todennäköisesti ne jäävät meiltä väliin tällä kertaa.

Onko teidän kisakautenne alkamassa jo maaliskuussa?
Olen itse todella innoissani, sillä tämä talvi ei ole tuntunut loppuvan koskaan! Kesä ja kisat tänne ja nopsaan, kiitos ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka