4/07/2015

Ilmalento ala Edi!

Äiti halusi tänään väkisin ratsastaa Libren, joten pääsin vähän helpommalla ratsastamalla vain Edin. Rakensin kentälle vanhan okserin jatkeeksi noin 10 metrin päähän pienen pystyn ja pamautin kavaletin kentälle. Ei siis mitään suurta ja superia vaan aika simppeli pieni linja.

Alkuverkkasin gramaaneilla ja otin muutaman hypynkin ihan pienille esteille. Edi on ollut viimeisinä päivinä vähän turhankin vahva ja nyt gramaaneilla sain sen paljon paremmaksi edestä. Jatkoin sitten ilman naruja hypyille ja aloitin pienestä pystystä ja ristikko-okserista, jonka nostin seuraavaksi noin 90cm takaa korkeammaksi nousokseriksi. Sen jälkeen tein vielä pari hyppyä, joissa okseri oli 110cm takapuomiltaan.

Edi hyppäsi todella kivasti ja keskittyneesti. Muutaman kerran lapsi onnistui keilaamaan koko okserin kun ei saanut väliin tassujaan osumaan mutta korjasi joka kerta. Lopuksi sitten ajattelin että otetaan vielä yksi hyppy ja tulimme esteen jälkeen - kuten muutaman aikaisemmankin kerran - ristilaukalla. Polkaisin ulkojalalla sitten, jotta saisin laukan vaihdettua ja vastaukseksi sain napakan pukin, jonka jälkeen tulikin jo kulma vastaan ja tähän kulmaan jatkui oma matkani!

Harmittaa että edes äiti ei nähnyt tätä ilmalentoa! Olen nimittäin aika varma että Edin takajalat kävivät korkeammalla kuin yleensä :D Ennenkin ollaan vaihdettu takapäätä pukin kautta, joten uusi temppu ei tämäkään ole enää. Hyppäsin sitten taas uudelleen selkään ja tein vielä kerran linjan isompana ja sitten laskimme sen pienemäksi ja tulin uudestaan. Ja muuten hitto viekööt kuinka hienosti poika työskentelikään loppuajan, kunhan olin saanut sen rauhoittumaan. Raukka-parka pelästyi putoamista jonkun verran! Ihan höpsö eläin.

Nyt ei ole edes kuvaa teille tarjota, joten tylsä kuvaton postaus taas kerran. Sen verran vielä kerron että hyppäsin Librellä sunnuntaina muutamaan kertaan pelkästään tuota okseria ja apua kun mies hyppäsi hienosti! Viikonlopuksi ei taaskaan ole oikeastaan mitään suunnitelmia. Katsotaan saanko hommattua itseni Tampereen messuilla kääntymään.

4 kommenttia:

 1. Mikset mee vklp aluevalkkuihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti on viikonlopun töissä, joten emme pääse aluevalmennuksiin.

   Poista
 2. Voi sun kanssas :D mut ainii ne messut.. Kenen kans oot menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan elätellä toiveita jos saisin isän lähtemään mun kanssa sinne mutta vähän epäilen :D Se kun ei pahasti heppamessuilla kiertelystä oo koskan innostunu.

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka