4/29/2015

Reipas poika - Hieno poika

URAT 1-tason estekisat 

Nyt on luvassa jällee tylsääkin tylsempi kuvaton postaus. Videoita sen sijaan löytyy jälleen. 

Olimme siis viime viikon lauantaina Eka-tallilla Uudessakaupungissa 1-tason estekisoissa. Hyppäsin Edillä 80 ja 90cm luokat sekä Librellä 90cm luokan. 

Kilpailut ratsastettiin ulkona, mutta verryttely oli maneesissa. Ratsastin 80cm:n luokan suht alkupäässä Edillä. Radankävelyn jälkeen  hyppäsin siis selkään ja menin verkan puolelle. Edillä oli vähän jännää ja kaikki keskittyminen ei ihan ollut siellä missä olisi pitänyt olla mutta ihan fiksusti lapsi käyttäytyi. 

Itse rata oli aika helppo ja mukava. Siinä oli muutama linja eikä vain tavallisia puomiesteitä, joten Edikin sai vähän katseltavaa (vaikka ei tuo hassu tajua niitä paljo miettiä).

Rata oli ihan sujuva, mutta molemmista linjoista tuli leikattua se viimeinen laukka pois. Olisin voinut ratsastaa vähän pienemmälläkin paineella esteille. En oikeastaan edes ymmärrä, minkä takia pidin moista painetta, varsinkin kun Edi ei olisi moista tarvinnut. Tuloksena kuitenkin 4vp perusradalta. Viimeiselle esteelle oli viiden linja, mutta lähdin siis turhalla paineella jo linjan ensimmäiselle osalle ja väli jäi jopa jo lyhyen puoleiseksi Edin neljälle jumboaskeleelle. Tyytyväisin fiiliksin kuitenkin seuraavan luokkaan.

Seuraavassa luokassa oli eri rata. Taas ihan kiva ja hyvä muistaa, joten en edes käynyt edes kävelemässä sitä erikseen.
Lähdin taas Edin kanssa luokan alkupäässä. Tällä kertaa en ratsastanut samanlaisella paineella esteille. Edikin oli jo vähän keskittyneempi kuskiin eikä ympäristöönsä vaikka loppujen lopuksi saimmekin radalta kaksi puomia. Molemmat olivat linjojen päissä. Ensimmäinen oli oikeastaan omasta mielestäni ihan okei, mutta Edi taisi olla vain vähän huolimaton pienellä okserilla ja pudotti etupuomin takasilla. Seuraavalla linjalla päätin sitten tehdä sen viisi askelta, joka ei edellisessä luokassa onnistunut. Viisi sinne tuli, mutta se viides olikin vähän turhan lähelle.

Libren kanssa tein aika lyhyen ja ytimekkään verryttelyn. Se oli ehtinyt kävellä hetken, joten muutaman ravikierroksen jälkeen otin vähän rennosti laukkaa, jonka jälkeen otin paremmin ohjia käteen ja muutaman hypyn.

Perjantain maastotreenin jäljiltä(joista on kyllä tulossa postausta) Librellä oli selkeästi vähän paukut vähissä, joten pyrin pitämään homman simppelinä. Radan puolella herra vähän kuitenkin heräsi ja hyppäsi todella helpon ja mukavan tuplanollan. Molemmat linjat menivät jopa ärsyttävän nätisti ja hienosti. Uusinnan puolella en alkanut hanattelemaan vaan jatkoin hyvällä rytmillä. Libre oli vaan ihan superhieno! <3 Hitto kun kaikki sujui vaan nii nhelposti ja mukavasti!

Perjantain maatotreenistä siis on tuloss apostausta kun saan videoita editoitua!

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten hienot ja siistit radat molemmilla! Oliks libre sitten jo vähän rauhottunut sen perjantaisen hiittarihanattelun jälkeen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu :D Sanotaanko että vihdoinkin oli rauhallinen! Mutta oli se vaan niin hienokin <3 Herra vain pumputteli menemään sujuvasti ja nätisti <3

      Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka