5/29/2015

Libren estetreenit

Edin tunnin jälkeen kiisin laittamaan Libreä valmiiksi ja liityimme mukaan samoihin puomeverryttelyihin joilla Edinkin kanssa aloitettiin. Sain tosin nyt keventää Libren kanssa.

Hepat ovat nyt olleet laitumella, joten Libre ainakin oli vähän laiskemman oloinen ja sain kerran jopa näpäyttää sitä raipalla (ilman reaktiota, hah!) takapuolelle kun jalkaan ei vain tullut reaktiota melkein ollenkaan. Laukassa sain Libreenkin sitten vähän särmää kun tein puomien välissä jonkun verran laukan sisällä siirtymisiä ja lähti vähän sujuvammin mopo kulkemaan.

S-kiemurankin kimppuun käytiin taas. Minulle lykättiin pitkä piiska käteen kun olin joutunut Libren kanssa hetken työskentelemään ennen s-kiemuran aloittamista oikean kyljen kanssa, joka ei millään olisi halunnut antaa periksi. Saman asian työstäminen jatkui sitten vähän kiemurassakin ja tässä kohtaan oltiin jo päästy milin verran parempaan päin. Tämän tehtävän jälkeen lisättiin perään taas muutama yksittäinen hyppy. Sain mennä esteet suhteellisen pieninä ennen kuin jäin odottamaan vuoroani kun muut ratsukot tekivät radan ensin vähän pienempänä.

Tein ensin radan noin 100cm korkuisena ja sitten vielä 110cm korkeana. Ensimmäinen rata meni aika sujuvasti (jos ei lasketa mukaan että omasta mielestäni suihkin vain menemään kuin mikäkin) viimeiselle linjalle asti, jonka okserille en nähnyt paikkaa. En sitten millään. Kaksi kertaa Libre sille kielsi, jonka jälkeen komensin sitä (sekä itseäni) ja tulin rohkeammin.


Tämän jälkeen esteit nostettiin ja tulin vielä uudestaan saman radan. Alkurata meni oikeastaan aika mallikkaasti kunnes oma keskittymiseni herpaantui ja tein pidätteet yhdelle pystylle liian myöhään ja tämän pystyn hyppäsimmekin hyvin mmielenkiintoisella ponkaisulla.Tämä viimeinen linjakin meni tällä kertaa hyvin, vaikka lähelle siinä tultiinkin okserille.

Lopuksi korjasin vielä radan loppuosan, joka jatkuikin sitten viimeisii hiontoihin viimisen linjan kanssa, jolle tein ensin neljä, sitten puomilla viisi ja lopuksi vielä sitten ihan hyvän viisi.Libre hyppäsi koko tunnin aika hyvin. Vaikka välillä olinkin itse hieman epävarma niin siitä huolimatta tsemppasin ja rohkaistuin jonkun verran koko ajan ja tuolle viimeisellekin linjalle tuli lopulta ihan hyvää jälkeä vaikka paikka ei joka kerta ihan kymppi ollutkaan, kunhan vain itse muistin olla tukemassa hevosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka