5/17/2015

Turun Malja

Turun Malja meni meidän osaltamme nopeasti, sillä kävimme hyppäämässä jo helatorstaina Edin kanssa pienen 2-tason 90cm luokan ja samalla teimme debyyttimmekin tällä tasolla!
Tää on mun ihan lempparikuva :)
Kaikkien kuvien (c) ransu.kuvat.fi
Itse kisakenttä oli aika järkyttävässä kunnossa ja se näkyikin lähtijämäärissä. Päätin kuitenkin mennä uhmaamaan tätä kuraista kenttää ja startata itse ratakin ollessa hyvinhyvin yksinkertainen ja simppeli.

Verkassa Edi meinasi ensin alkaa pelkäämään alapäätyä vähäsen mutta uskaltautui kuitenkin pienen rohkaisun jälkeen ja sitten koko mörkö olikin jo unohdettu. Kävin askellajit läpi ja otin kourallisen hyppyjä ennen radalle menoa.
Väkersin lapselle sykerötkin kun ihan "isoissa kisoissa" oltiin
Radan puolella kiertelin ympäriinsä mutta oikeastaan mitään kohtaa lapsi ei suuremmin katsellut. Tuomaritorni sekä muutama aitaan kiinnitetty mainos oli jänniä, mutta teltat ja muut eivät pelottaneetkaan sitten ollenkaan. 

Rata itsessään ei ollut kyllä mikään kaunis. Ykkönen oli niin pieni että Edi ei meinannut huomatakaan sitä. Kakkoselle lapsi lähti hyvin kaukaa, vaikka odotinkin itse vielä yhtä askelta, jolloin oltaisiin tosin oltu avuttoman tyvessä. Kolmoselle mentiin turhalla paineella ja neloselle olisi taas pitänyt vaan odottaa. Kutonen ja seiska oli ihan okei väli. Pidätteet eivät menneet kuitenkaan ihan niin kivasti läpi kun olisin halunnut mutta se suunniteltu seitsemän sinne tehtiin. Sen jälkeen sarjalle taas pientä räpiköintiä ja a-osalle lähdettiin kaukaa (sen takia saatettiinkin vähän paremmin sisään mahtuakin...)
Ilmeiden mestari taas vauhdissa. Huomatkaa fiksujen idea laittaa lampaankarvabuutsit :'D
 Nollarata tällä räpellyksellä kuitenkin tuli ja Edi jatkoi palkintosaldoaan punavalkoisella ruusukkeella! Nyt täytyy kuitenkin vain pistää oikeasti tarkemaan treeniin niitä siirtymisiä, jotta saataisiin heppu vähän paremmin odottamaan ja miettimään meikäläisenkin juttuja siellä mennessä, vaikka ei se kuuliaisuus mitään auta jos sieltä narujen päästä ei mitään järkevää tule.

Ja kohti maalia <3

2 kommenttia:

 1. apua ei sulla varmaa ollu lammasputseja tuolla :D:D otan osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitämitä! Kaikki täysjäriset ihmisethän laittaa lampaankarvaset bootsit pollelle jalkaan just sillon kun on eniten kuraa! XD

   Mutta kiitos. Ne putsin OLI kauniit vaikka kyllä ne tuosta elpyivätkin :D

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka