6/05/2015

Katsojana kisoihin

Huomenna on tiedossa jälleen reissua muttä tällä kertaa, pitkästä aikaa, ilman hevosta. Matkamme pämääränä on nimittäin Ypäjä ja Finnderby, jonne menemme seuraamaan huomisia kenttäkisojen maastokokeita. Kilpailut ovat samalla nuorten sekä senioreiden kenttä SM -kilpailut ja ne ratsastetaan Vaativa B CNC* ja Vaativa A CNC** -tasoilla, joten tästä tulee mielenkiintoista!

Olen aikaisemmin ollut vain kerran seuraamassa Finnderbyä ja silloinkin vain rataesteitä, joten nyt ensimmäistä kertaa päästään katsomaan kahden tähden maastoja.

Onko kukaan muu tulossa lauantaina Finnderbyyn? Tai ylipäänsä viikonlopun aikana?  Itse kilpailuthan ovat alkaneet jo torstaina, jos oikein muistan.
Viime kesällä Ypäjällä ensimmäisen helpon maastossa. Samainen este kuulemma oli 2014 nuorten SM maastossakin samalla paikalla veden jälkeen. (korjatkaa toki jos olen ihan väärässä!)
Kuva: pilvipisara.kuvat.fi

1 kommentti:

  1. Samat suunnitelmat huomiselle! Aattelin myös oikeen urheilla ja kävellä maastot :D

    VastaaPoista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka