6/17/2015

Lomalaisen arkea

Kesälomalaisen kiireisessä arjessa ei paljoa ehdi ylimääräisiä tekemään, vai miten se nyt onkaan. Lomaa on vierähtänyt jo muutaman viikon verran ja siinä ajassa ollaan ehditty hevosten kanssa kaikennäköistä tekemään. 

Päivät ovat kuluneet muunmuassa (yllätys yllätys) ratsastaen ja tänä kesänä saankin ratsastaa kyllä koko ilon edestä. Kolme ratsastettavaa nimittäin on jo muutaman kerran ollut jo vähän raskasta ;) (en suostu ajattelemaan että olisin huono kuntoinen!) Libren ja Edin lisäksi nimittäin meille on tullut tähän laiduntamaan muutaman vuoden takaa bloginkin puolella kerran esiintynyt Rex, jonka kanssa saan työskennellä. 

Libren kanssa olemme keskittyneet nyt kisaviikon jälkeen ahkerammin kouluratsastukseen. Olen nimittäin ylittänyt itseni ja treenannut aktiivisemmin ihan koulusatulalla. Normaalisti kun on ollut vain helpompi otta se estesatula ja työskennellä puomeilla ja kavaleteilla tai vaikka käydä rentouttavalla maastolenkillä. 

Edi sen sijaan on ollut vähän vahva viimeaikoina ja tätä olen taas pyrkinyt työstämään. Vaihdoin myös taas vaihteeksi kolmipalan oliivikuolaimeen. Olen näiden kahden kuolaimen kanssa pyöritellyt aina välillä läpi talven ja kevään, sillä välillä tekee mielestäni ihan hyvää vaihdella kuolainta. Ja gramaaneilla ollaan myös jatkettu työskentelyä. Pikkuhiljaa alkaa kyllä kyllästyttämään moiset piuhat mutta eilen sitä taas huomasi että ei ne ihan turhatkaan ole. Välillä kuitenkin tekisi mieli polttaa koko kapistukset.. Eteenpäin ollaan kuitenkin päästy ja Edi on alkanut saada pikkuhiljaa aina vain enemmän ja enemmän voimaa ja lihaksia. Eilenkin sain ratsastettua todella hyvää, pyöreää ja tasapainoista laukkaa kentällä niin että olin ihan ylpeä pojasta. 

Libre nautiskelemassa laitumella olosta ♥ 
Rexin kanssa sitten ollaan ainakin näin alkuun tutustuttu rauhassa. Herra on vähän laiskan puoleinen mielellään vaikka tykkääkin ihan työn tekemisestä mutta homman täytyy pysyä mielenkiintoisena koko ajan. Nyt pistetään siis omaa mielikuvitusta koville kun en saa jäädä hinkkaaman vain liian pitkäksi aikaa mitään! Rexin kanssa en ole vielä mitään tavoitteita laittanut vaan menen päivä kerrallaan ilman paineita, jos tuntuu että ollaan valmiita jonnekin menemään niin sitten mennään mutta kiireettä ja hoppua en pidä.

Muutaman viikon ahkeran hevostelun ja ratsastamisen jälkeen pääsee tämäkin heppatyttö kuitenkin vähän lomailemaan! Lähden torstaina illasta viettämään juhannusta ystäväni mökille ja siitä sitten maanantaina ehditään vain käydä kotona kääntymässä kun lähdemmekin jo seuraavaan suuntaan. Tiistaina nimittäin painetaan aamuseiskalta pää kolmantena jalkana ja matkalaukku perässä lentokentällä kohti Italiaa!

Ennen reissuun lähtöä koitan kuitenkin saada kirjoitettua postaukset illalla olevista Maijan treeneistä sekä maastoestetreeneistä, joihin Edi pääsi tässä jokunen aikaa sitten :)

2 kommenttia:

  1. Ai Rex jäikin vielä tänne seudulle, kiva juttu. Eikös se Heidi myynyt sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rexi ei ole vaihtanut omistajaa mutta se tuli viettämään kesää meille muutaman mutkan kautta taas :)

      Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka