7/16/2015

Libren estevalmennus

Edin jälkeen vaihdoin sitten jälleen kerran Libren kyytiin ja seuraavalle tunnille.

Aloitimme samoilla tehtävillä kuin Edinkin kanssa eli kavaleteilla. Huomautti Maijakin että taitaa olla hiukan helpompaa tämänä kanssa kun hevonen tuli pidätteestä takaisin ja pidensi jalasta kuin enkeli verrattuna Ediin, jota täytyy vielä tukea ja auttaa paljon enemmän.

Kavalettien jälkeen jatkoimme taas pienille esteille. Libre suoritti taas niin sujuvasti pikkusipsuttaen että! Tuo hevonen oikein tykkää kun se pääsee näyttämään, miten nätisti ja sievästi se pääseekään kaikkien kavalettien ja muiden siksakkien yli.


Rata oli siis sama ja Libren kanssa ongelmakohdiksi osoittautuivat etenkin kakkosokseri, joka tuli alas muutamia kertoja koska lähestymiset jäivät uupumaan vielä viimeisistä pidätteistä, sekä nelosokseri, jolle en vain saanut rauhallista paikkaa tai välillä edes kunnolla päätöstä ja sen vuoksi sille tulikin sitten yksi kielto. Yksi turha kielto tuli myös trippelille, jolle aloin ajattelemaan ja säätämään viimehetkellä aivan liikaa. Ratojen jälkeen korjasin vielä alkurataa sekä lopuksi vielä linjaa neloselta vitoselle.

Samalla meillä oli suussa Lohjan nurmikisoista kuparirolleri, jossa on D-renkaat. Kuolain oli hyvä nurmella mutta nyt se ei tuntunutkaan niin hyvältä. Pikemminkin Libre tuntui radalla enemmänkin hätäiseltä ja ei uskaltanut kunnolla tukeutua kuolaimeen rennosti. Ei siis tämäkään kuolain toiminut meillä. Taidan palata siihen vanhaan, eli niveleen. Sen kanssa ollaan aina päästy suht hyvään meininkiin hypätessäkin.


Libren viimeinen rata taisi olla ehkä jossain väliltä 100-115cm. Ainakin tuo yksi okseri oli kymppiä isompi, sillä äiti oli kameralla vahingossa jossain välissä kuvannut estetolppaa :D Hyvin Libre kuitenkin muuten hyppäsi vaikka viimekerran rentous ei ollutkaan ihan samaa luokkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka