7/13/2015

Maastoesteitä Niinisalossa!

Meikäläinen palasi lomailemasta Suomeen kesäkuun viimeisenä päivänä ja heti seuraavana päivänä oltiin sitten jo matkalla kohti seuraavaa suuntaa. Tällä kertaa Niinisaloon! Suunnitelmana oli että treenataan ennen tulevia kisoja kun ei varsinaisiin aluevalmennuksiin mukaan päästy. Libren lisäksi mukana oli vielä Edikin, joka pääsi Niinisalon mäntymetsään tutustumaan Tarun kanssa!

Paikanpäällä pistettiin sitten kamat niskaan ja lähdettiin verryttelemään. Edi pääsi siis toista kertaa meidän kanssa maastoesteisiin tutustumaan, joten hypeltiin alkuun muutamia pieniä harrasteen esteitä ja jatkettiin siitä sitten tuttarin esteille. Halusin Libren kanssa hypätä erityisesti alashyppyjä kun sellainen oli viimeksi kisaviikolla sankarin yllättänyt. Hyppäsimme myös alkupätkää tuttarin radasta, joka sujui ihan mallikkaasti, vaikka banketti urkujen jälkeen oli yllättäen hirmuisen pelottava.

Tuttarin esteistä matkalle eksyi myös helpon verkkaesteenä toimivat esteet sekä vähän helpon radasta alkupään esteitä ennen kuin jatkettiin taas tuttarin haudalle ja mökeille. Helpon esteet eivät tallentuneet videolle muut kuin olympiarenkaat, penkki sekä rakovalkea mutta muutaman kerran hyppäsin nämäkin esteet läpi.

Hautaa ja mökkejäkin pääsin muutamaan otteeseen korjaamaan kun en meinannut millään saada esteille hyviä hyppyjä vaan vedin jäykällä kädellä yleensä tyveen ensimmäiselle mökille. Seuraavana jatkoimme sitten vettä kohti ja hyppäsimme tuttarin radan nuolenkärjen,  vihaamani kulman (joka ei kuitenkaan ole ikinä ollut meille ongelmallinen) sekä tukin veteen. Ensimmäisellä kerralla tulin vähän liikaa jarru päällä vettä kohti ja Libre ei hypännyt mutta kerran kun oltiin veteen päästy niin tukkikin ylitettiin sujuvammin.
Lopuksi teimme vielä rantaravintolan ja tuttarin kaksi viimeistä estettä.

Tällä kertaa teksti ei ole järin analysoivaa mutta annetaan videoiden puhua puolestaan!

Edikin oli siis tutustumassa taas maastoesteisiin. Lapsi hyppäsi alkuun joitain pikkuesteitä ja sen jälkeen pääsi tutustumaan mm. tuttarin bankettiin, mökkeihin, nuolenkärkeen ja kulmaan sekä jopa helpon korkeudella olleeseen rakovalkeaan! Reippaasti Edi kävi tutustumassa esteisiin vaikka välillä vähäsen jännää se olikin.


Sain muuten editoitua ja ladattua videon Ratun treeneistämme Edin kanssa!


4 kommenttia:

 1. hienot pojat ♥ Komiasti vetävät menemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He olivat kyllä aika reippaita vaikka Edillä paikoitellen olikin mietiskelyn paikka :D

   Poista
 2. Kuka tuo Taru on? Sopii oikein hyvin tuonne sun hevosen selkään :)

  VastaaPoista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka