8/22/2015

Rex 5.8.

Rexin tunti oli Edin jälkeen ja aloitimme samalla alkuverryttelyllä. Laukanvaihdoissa Rexillä oli muutamaan kertaan jalat vähän sekaisin mutta reippaasti  poika silti jalkojaan siellä selvitteli ja suoriuduttiin kavaleteistakin ihan mallikkaasti.

Samalla tavalla aloitimme myös jumppalinjalla. Rexi hyppäsi ekalla kerralla vähän hassuilla hypyillä koko linjan mutta sen räpellyksen jälkeen selvitettiin jumppalinjakin aika sujuvasti läpi joka kerta. Hyppäsimme jumppalinjaa muutamaan kertaan läpi ennen kuin lisäsimme siihen perään taas muutamia yksittäisiä esteitä.


Ekalla kerralla kun lähestyin okseria en nähnyt minkäänlaista paikkaa ja työnsin loppujen lopuksi Rexin ihan tyveen mutta R keräsi itsensä reippaasti pienen okserin ylitse. Tämän jälkeen aloin saamaan jo parempia paikkoja esteille, vaikka muutamaan kertaan onnistuinkin työntämään paikan turhaan lähelle.

Päivän tehtävä meille oli tällä kertaa pitkällä sivulla ollut okseri-okseri linja. Linjalle oli suunniteltu neljä askelta mutta Rex tuntui paljon helpommin mahtuvan sinne viidellä. Korjasimmekin linjaa pariin otteeseen, jotta saimme sinne tulemaan sen neljä, jotka onnistuivatkin sitten ihan sujuvasti sinne.


Lopun rata ei korkeudeltaan päätä huimannut mutta en oikeastaan välittänyt siitä. Rex suoritti tehtävät aika hyvin ja hyppäsi koko tunnin hyvän tuntuisesti. Jos totta puhutaan niin jumppalinjalla sain jopa hiukan olla tarkkana ja pitää kiinni että pysyn matkassa mukana. ;)

2 kommenttia:

  1. Kuka tää rex on? Mennyt ihan ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rex on 6v ruuna, joka tuli viettämään kesää meille laitumelle ja samalla olen saanut itse ratsastaa sillä kesän :)

      Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka