9/25/2015

CRW Winchester ja heräteostos

Muutama viikko takaperin kävimme Siirin  järjestämässä bloggaajatapaamisessa Raision Hööksissä ja mukaan saimme valita itsellemme jokainen yhden tuotelahjan. Olen tällä hetkellä ollut jo tovin ellen toisenkin siinä tilanteessa, että millekään hevostarvikkeelle ei ole varsinaisesti akuuttia tarvetta enkä halunnut valita mitään niin turhaa.

Lopulta muistinkin että ihanat ratsastuskenkäni olivat kesällä tulleet tiensä päähän. Näin ollen päädyin selailemaan Hööksin kenkävalikoimaa ja lopulta silmäni iskivät kauniisiin Winchester jodhpureihin. Olen aina pitänyt nauhallisia kenkiä jotenkin nätimmän näköisinä ja istuvampina, mutta samalla tuskaillut aina itse nauhojen sitomista ja parhaimmillani saanut poikkikin niitä. Näissä CRW-mallin kengissä on yhdistettynä ihanasti nauhat ja vetoketju, jolloin molempien hyvistä puolista pääsee nauttimaan: vetoketjun helppoudesta ja nopeudsta sekä nauhojen kauneudesta ;)

Postauksen kuvat: Suvi Niemi

Kengät on valmistettu pehmeästä nahasta sekä niissä on pehmustettu varsi sekä kieli, jotka tekevät kengistä ainakin omaan jalkaani todella pehmeät ja istuvat. Lisäksi kenkiä on saatavilla myös tällaiseen isoonkin jalkaan kuten minulla, nimittäin kokoja on tarjolla väliltä 37-41, josta itse päädyin pienen pohdinnan jälkeen valitsemaan koon 40.

Otin itseasiassa kengät käyttööni heti seuraavana päivänä kun ne käteeni sain ja hetkeäkään en ole ehtinyt katumaan niiden valintaa. Nahka on omaan silmääni todella kivan näköistä sekä kengissä on vahvan oloiset ompeleet ja kunnollinen pohja, joten uskon näiden kenkien olevan ilonani vielä pidemmänkin aikaa! 


Pyysin kaveriani ottamaan kuvia takista sekä kengistä ja tottakai pääsin samalla kunnon kuvauksiin! Meikäläinen ei ihan ole mukauusalueellaan tuolla kameran edessä ;)


Ja jotta ei ihan ilman heräteostoksiakaan nyt oltaisi selvitty niin löysin vielä lopuksi itseni sovittamasta Hööksin uutta heijastintakkia, josta mainitsinkin ohimennen itse illan postauksessakin. Tämä takki on ollut myös aika aktiivisessa käytössä ja olen saanutkin siitä jo kivoja kommentteja tallilla muutamaan kertaan ja ihan toki syystäkin. Takki on päällä mukava, hyvin istuva ja näkyvät heijastimet ovat ihan superkäytännöllisiä, varsinkin ihmiselle joka hyvin helposti unohtaa laittaa riittävästi heijastimia kun lähtee iltojen hämärtyessä ratsastamaan. 2 kommenttia:

  1. Oot niin tyylikäs! Mä olisin varmaan tyhjentänyt koko myymälän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyylikäs. Missä? :D Mä olin tolla hetkellä(ja kyllä tälläkin) onneksi niin köyhä et piti vähäsen pitää kukkaron nyöreistä kiinni ;D

      Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka