9/15/2015

Hööks blogitapahtuma

Koin muutamia viikkoja takaperin erittäin positiivisen yllätyksen, kun Siiri Kaskinen-blogin Siiri kirjoitti minulle facebookissa viestiä ja kysyi, olisinko kiinnostunut lähtemään mukaan bloggaajatapaamiseen. Idea houkutti samantien lähtemään mukaan ja viime perjantaina suuntasinkin illasta Raision Hööksiin.

Yhteensä meitä oli paikalla kymmenen bloggaajaa, joista suurin osa ei ollut minulle ennestään tuttuja. Paikalla oli siis itseni lisäksi tietty tapahtuman järjestänyt Siiri ja muut bloggaajat Johanna, Jenni, Essi, Maisa, Nea, Henrietta, Moona ja Emma. Paikanpäällä saimme alkumaljat, joiden jälkeen meille esiteltiin hieman Hööksin historiaa, sekä pääsimme myyjän opastuksella tutustumaan syksyn ihaniin uutuustuotteisiin.

Hööksillä on aivan mielettömän ihan valikoima kaikenlaisia otsapantoja, joista yhdeksi suosikikseni nousi etenkin tuo sinihelminen panta!


Meille oli ennen iltaa jaettu aiheet, jotta välttyisimme kymmeneltä samanlaiselta postaukselta illasta. Omaksi aiheekseni valikoitui turvallisuustuotteet, josta olin aika innoissani, sillä olin ehtinyt bongaamaan Hööksin sivuilta aikaisemmin mielenkiintoisen näköisen Point Two Air Jacket - turvaliivin, josta pyysin erikseen pientä esittelyä.

Itse liiviä emme liikkeeseen saaneet (harmi, olisi ollut kiva päästä tutustumaan tarkemmin!) ja liivin kerrottiinkin olevan vain tilaustuote, mutta esimerkiksi liiviin tarvittavia panoksia tulee myyntiin liikkeisiin. Mikä ihmeen turvaliivi tämä siis on? Liivi on suunniteltu toimimaan siten, että se puetaan tavallisen turvaliivin päälle ja putoamistilanteessa liivi täyttyy ilmalla, suojaten erityisesti niskaa, rintakehää ja lanneselkää. Kenttäratsastajana olen nähnyt tällaisia turvaliivejä muutamia kertoja kilpailuissa ja esimerkiksi jos joku eksyi katsomaan viikonloppuna kenttäratsastuksen EM-kilpailujen maasto-osuuksia ylen kanavilta, saattoi bongata tällaisia liivejä ratsastajien päällä maastokokeen aikana.

Kävin myös tutkimassa liikkeen kuolainvalikoiman. Tiesittekö että Hööks myy myös Sprengerin kuolaimia?


Tämän erikoisliivin lisäksi Hööksissä on myös itse liikkeessä laaja valikoima turvaliivejä tarjolla, joista kaikki ovat CE-merkittyjä eli siis ne ovat hyväksyttyjä esimerkiksi kenttäkilpailuissa maasto-osuudella. Oman CRW-merkin lisäksi niin myymälässä kuin nettikaupassakin on myynnissä myös muitakin merkkejä, kuten Racesafen palaturvaliivejä, jollainen on myös omakin turvaliivini tällä hetkellä. Turvallisuusvarusteisiin kuuluu turvaliivin lisäksi tietysti kypärä. Raision liikkeestä löysinkin aika laajan valikoiman eri kypärämalleja, joten kypärää pääsee halutessaan valitsemaan oman mielen mukaan, värin, tyylin ja jopa blingblingienkin mukaan. Joissakin kypärissä oli myös takana säätövaraa, jolloin kypärän alle saa talvipakkasella mahtumaan vaikka ohuen pipon halutessaan! Isosta valikoimasta silmiini iski myös Hööksin oman merkin lisäksi muidenkin tuotemerkkien kypäriä, kuten esimerkiksi klassisen Charles Owenin sekä GPA:n malleja. Itse en ole koskaan Hööksistä tainnut kypärää ostaa, mutta muutamalla kaverillani olen näitä kypäriä kyllä nähnyt niin kisoissa kuin valmennuksissakin.

Syksyn edetessä alkavat myös illat pimenemään ja on erittäin tärkeätä muistaa pukea riittävästi heijastimia, niin itselleen kuin ratsulleenkin. Meille esiteltiinkin vähän syksyn uusia heijastintuotteita vielä. Sivuan aihetta vain kevyesti mutta jos haluat lukea enemmän syksyn heijastintuotteista, suosittelen lukemaan Henrietan postauksen illasta. Uutuustuotteena CRW:n valikoimaan kuitenkin on nyt saapunut ihana ja erittäin kätevä Blenda-heijastintakki, jonka käytännöllisyyteen ihastuin samantien! Itse takin näette alemmassa kuvassa tyylikkään väristen ratsastushousujen vierestä ;)

Blenda heijastintakki, jota löytyy kätevästi koossa xs-xl. Viereiset housut ovat CRW:n Spingfield-ratsastushousut grip-paikoilla
Liikkeessä on myös western-tuotteita myynnissä, joihin oli hauska päästä tutustumaan!
Suuret kiitokset vielä hauskasta illasta kaikille mukana olleille, Hööksille sekä tietysti Siirille illan järjsetämisestä! Oli todella mielenkiintoista ja hauskaa päästä mukaan ensi kertaa tällaiseen tapaamiseen ja tutustua uusiin ihmisiin. Tyhjin käsin en tietenkään pois päässyt, mutta näistä tulee kuitenkin postausta sitten vielä erikseen myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Näppärä teksti :) vitsi, piti vinkata että olisit kirjoittanut esim freejumpeista ja muista turvajalkkareista, mutta unohdin! :) kiitos kun tulit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitsi, mä innostuin ihan liikaa tuosta turvaliivistä että unohdin ihan kokonaan kaikki turvajalkkarit! Ja mä kun luokittelen itseni jalustinfriikkeihin :D

      Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka