10/08/2015

Synttärikisoissa

Jälleen kerran yksi myöhästynyt postaus mutta olkoot. Kävimme 26. päivä syyskuuta Paimiossa estekisoissa Edin kanssa. Edellisen päivän estevalmennuksen jäljiltä fiilis oli aika hyvä ja  nyt hyppäsimme vain yhden luokan, joka oli hauskalla kahden kierroksen arvostelulla.

Korkeutena oli 100cm ja toinen kierros oli 105cm, eli aikalailla Edin mukavuusalueella mentiin. Ensimmäiseltä kierrokselta mukaan tuli yksi tylsä puomi, joka oli kutosokseri. Ajattelin oikeastaan jo radankävelyssä että tätä Edi ei välttämättä kyllä reagoi niin tarkkaan. Pinkit muovipuomit ilman mitään lankkuja ja niin siinä vähän kävikin. Paikka ei ollut ihan kymppi mutta ei mitenkään huonokaan, joten Edin piikkiin meni tällä kertaa tämä puomi. Muuten olin aika tyytyväinen rataan ja Ediin. Hyviä hyppyjä ja tekeminen oli kerrankin helppoa kun hevonen ei vienyt ja painanut lainkaan.Toiselle kierrokselle rata vähän muuttui ja esteitä nostettiin. Ratamme alkoi tältä samaiselta kutosokserilta, joten pääsin samantien korjaamaan ensimmäisen kierroksen virheeni. Lähdinkin radalle aika isolla laukalla ja ajattelin enemmän eteenpäin heti ykkösesteeltä lähtien, vaikka tarkoitukseni ei ollut ollenkaan ratsastaa aikaa. Kolmosesteenä oli okseri-pysty sarja, jolle mielestäni tulin ihan hyvin, paikka oli okei, emme tulleet liian isosti tai muutenkaan liian isolla temmolla mutta takajalkavirheellä etupuomi okserista alas. Seuraava puomi putosi jo seuraavalta okserilta, jolle paikka oli taas millin verran lähelle mutta ei tälläkään kertaa mitenkään pahasti. Takajalka kuitenkin pudotti taas etupuomin. Lopuksi otimme vielä viimeisen pystyn mukaamme. Tätäkään Edi ei ihan mielestäni meinannut huomata mutta tästä otan jo vähän omaan niskaan syitä. Otin kaarteesta aika paljon kiinni ja koitin pitää hevosen paketissa, jotta se ei jäisi vahingossakaan pitkäksi ja matalaksi, joten tulin vähän jarru pohjassa esteelle. Kokonaissaldoksi keräsimme siis kolme puomia.Loppujen lopuksi olen kyllä Ediin silti tyytyväinen. Se hyppäsi hyvät radat ja ratsastus oli helppoa ja kuolain toimii. Nyt täytyy vain saada pois nuo pienet ja turhat puomit.

Otsikossa lukee synttärikisat ja synttäreillä tarkoitan omia synttäreitäni (vitsi, miten nero olenkaan!). Täytin nimittäin samana päivänä sen kuuluisan 18 vuotta ja kisojen jälkeen jatkoin vielä kaveriporukalla illalla juhlistamaan. Ajokorttia en päässyt syntymäpäivänä ajamaan, koska päivä oli lauantaipäivä mutta seuraavalla viikolla tuli sekin tehtyä! 

4 kommenttia:

 1. Minkälaisella autolla sitä sitten kruisaillaan? Vai oliko sun synttärilahja enemmänkin nelijalkainen, eli saitko uuden hevosen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opel Corsa GSI 1.8. Ja porukoilta sain lahjaksi käynnin kampaajalla, jotta pääsin eroon sinisistä latvoistani ;)

   Poista
 2. Mäkin jo luulin et sait sen Reksin, vai mikä se uus heppa oli millä sä olit valmennuksessa...mitä sille muuten kuuluu kun et ole siitä mitään kertonut nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, eiei Rex oli vain kesän ajan meillä laitumella ja sain myös herralla samalla treenata ja kisata :) Rex asuu tällä hetkellä tässä lähialueella ja en ole ehtinyt nyt vain käydä ratsastamassa kirjoitusten ja jo menneen koeviikon vuoksi. Nyt kuitenkin kun uusi jakso koulussa on vähän kevyempi, olen ajatellut josko voisin kysäistä jos voisin välillä käydä taas Rexiäkin moikkaamassa.

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka