12/31/2015

Hyvästi vuodelle 2015...

... olit opettavaisempi kuin yksikään aikaisempi ja täynnä toinen toistaan mahtavempia kokemuksia!


Tässä sitä taas ollaan, että sanotaan hyvästit menneelle vuodelle ja otetaan uusi vuosi vastaan uudella innolla. Mennyt vuosi oli täynnä monenlaisia kokemuksia niin hevostelun puolella kuin oman elämänikin. 


Annika Mäki

Tanssin alkuvuodesta kauan haaveilemani Wanhojen tanssit, joka oli itselleni ainakin yhdenlainen etappi elämässä. Etappi, joka kertoi minulle että olen taas vanhempi ja isompi, sillä muistan kuinka aina odotin innolla wanhoja yläkoulunkin puolella, sillä rakastin katsella kaikkia kauniita pukuja ja hienoja tansseja!

Täytin myös mahtavat 18-vuotta ja ajoin B-kortin itselleni ja pääsin taas yhden ison etapin eteenpäin. Tolkutonta ajatella että tämäkin päivä vielä koitti, sillä jos totta puhutaan niin en ollut ennen viime kesää ajatellutkaan mahdollisuutta että minä joskus pihasta pois kurvaisin autolla. Niin tyhmältä kun se kuulostaakin :D 

Hevostelun puolella sain saavutettua myös ainakin omasta mielestäni paljon. Pääsin hyppäämään ja ratsastamaan erilaisilla hevosilla, etenemään este- ja kenttäratsastuksessa sekä tavoitin yhden unelmistani startata joskus Suomen Mestaruus-kilpailuissa!
Essi Ahola

Kiitos vuodelle 2015 ja tervetuloa vuodelle 2016. Katsotaan mitä tuot tullessasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka