12/10/2015

Pikkujouluhuumaa

Tiistai ilta meni tällä viikolla Mynämäen Bar Vintissä, jossa Mynämäen Seudun Ratsastajat järjesti jokavuotiset pikkujoulunsa. Iltaan sisältyi kyselyä (joka ei omalta osaltani ainakaan mene koskaan kauhean lahjakkaasti!), Kuvakavalkadia katsellessa omista ja muiden hevosista menneen vuoden kisoista ja menoista sekä jokavuotisista palkitsemisista.

Olin lähettänyt jo aikaisemmin molemmista hevosista joitakin kuvia, Librestä muutaman parhaimman otoksen kauden kenttäkisoista, etenkin Kangasalan SM kisoista sekä Keravan kisoista kuten tämä alempikin kuva on.
Tämä kuva huvitti vähän porukkaa mutta siitä näkyy, miten paljon Libre tuosta hommasta tykkää!
Annika Wall
 Edistäkin laitoin parisen kuvaa mutta tuntuu jotenkin että Edistä ei oikeastaan kauheasti ole edes kuvia vaikka kisoissa ollaankin pitkin kesää käyty. Muutamia niitäkin löytyi mm. KaKen iltakisoista, omista kenttätreeneistämme ja Turun Ratsastajien 2-tason kisoista, kuten seuraavakin kuva on.
Kuvien katselun jälkeen jatkoimme palkitsemisiin ja pikkujoululahjoihin. Omasta lahjapaketistani paljastui söpö harja sekä suklaalevy (ja suklaahan kelpaa meikäläiselle aina). 

Seura pyrkii aina palkitsemaan ja muistamaan mahdollisimman monipuolisesti ja aktiivisesti eri ihmisiä ja toimijoita, jotka ovat vuoden mittaa osallistuneet seuratoimintaan ja edustaneet seuraa vuoden aikana. Viimevuonna minut palkittiin vuoden komeettana kenttäratsastuksen puolella tapahtuneen komean tasonousun ansiosta kun siirryimme edelliseltä kaudelta harrasteesta helppoon. 

Tänäkin vuonna oli onnetar suosinut ja minut palkittiin menneestä kaudestani sekä saavutuksistani kenttäpuolella, starttasimmehan sentään SM kilpailuissa ja teimme muutaman kelpo tuloksen 3-tasolla. Palkinnoksi sain todella kivan tarjottimen meidän tiimivärissä eli oranssina sekä Kiroileva Siili -mukeja, kunniakirjan sekä kukkasen. Samalla palkittiin myös mm. seuran aktiivinen Match Show kävijä ja matkaratsastuksessa menestynyt ratsastaja. Illan lopuksi äänestettiin vielä jo perinteeksi muodostunut vuoden tsemppari -palkinto, joka oikeasti isoksi yllätykseksi sekä hämmennykseksi osui tällä kertaa minun kohdalleni! Palkinnoksi tästä saan komean kiertopokaalin, johon kaiverretaan nimeni. 

Näillä muistamisilla on todellakin hyvä fiilis jatkaa treenailua ja kohti ensi kautta. Olen myös vähän jo katsellut ensi kauden tarjontaa ja kenttäkisojen puolesta kisojen määrä on ainakin hyvin ruhtinaallinen tulevana kautena!

2 kommenttia:

 1. Hei onpa tyylikäs toi sun harmaa takki, sopii hevoseen! :D

  ja onnea suorituksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Takki oli ihan heräteostos, jonka löysin joltain facebookin kirpparilta tosi hyvään hintaan ja ajattelin että kai se sopii yhtälailla mustaan kuin valkoiseenkin ratsuun :D

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka