1/02/2016

Vuosi takaperin

Ostin 2014 Helsinki Horse showsta itselleni uudet saappaat paljon kehutusta Alex's Bootsin liikkeestä, sillä olin myynyt jonkun aikaa takaperin vanhat nahkasaappaani eteenpäin huomattuani, etteivät ne istuneet enää omaan jalkaani kauhean hyvin. Totesin pikaisen selailun jälkeen hevostalli.netissä, että voisin katsoa, jos sopiva tarjous osuisi kohdalleni ja löytäisin mieleiset saappaat itselleni tältä merkiltä. Valinnanvaraa nimittäin niissä kaikissa kuoseissa oli!

Pienen surffailun jälkeen kojulla sain kasattua omaan silmääni kauniin saappaan ja teimme kaupat. Saapasta ei ollut samantien hyllyssä, joten tilasin ne sillä samalla sain saappaan omien mittojeni mukaan, joka oli aika luksusta näin tavallisiin MH saappaisiin tottuneelle.

Vuodenvaihteessa saappaat tulivat sitten kotiovelle pienen säätämisen jälkeen pakettipalvelun kanssa.Pakettipalvelu oli nimittäin sekoittanut saapaspakettini ja lähettänyt sen vahingossa Espooseen kun menimme itse hakemaan saappaita. Tyhjin käsin lähdettiin siis pois ja kilautin asiakaspalveluun, jossa luvattiin tuoda paketti kotiin sen sijaan että olisimme itse hakeneet paketin heidän toimipisteestään. Tammikuussa kirjoitin myös postauksen uusien saappaiden tuskasta

Vuoden käytön jälkeen kun katson saappaitani voin miettiä, olenko tyytyväinen ostokseeni. Opiskelijan pussista kun nuo saappaat olivat aika arvokas investointi. Paljon olin lukenut hyvää, joten odotukseni ovat olleet aika korkealla. Siihen nähden olenkin ehkä vähän pettynyt. Saappaat ovat olleet ihan hyvät, mutta eivät parhaimmat tähän mennessä omistamistani. Jos totta puhutaan niin Mountain Horsen Richmond High Rider -saappaani ovat olleet ehkä paremmat minulla, sillä vain vuoden käytön jälkeen olen jo kertaalleen saanut nämä uudet saappaani suutarille kiikuttaa sen vuoksi, että toisen saappaan nahka oli kulunut sisäpuolelta aivan puhki. 


Ylempi kuva: Äiti
Alempi kuva: Terhi Lehtimäki

Harmittavaa, sillä olen pitänyt saappaita muuten ihan hyvinä. Suutarilla käyttämisen jälkeen saappaat ovatkin taas olleet kuin uudet ja suutari korjasi saappaan siististi lisäämällä paikan kuluneen kohdan päälle ja matka jatkui taas. Olen myös saanut muutamia kehuja hyvännäköisistä saappaista, mitkä tottakai lämmittää mieltä ;) 

Vanhoihin Mountain Horsen saappaisiini verratessa nykyisiäni, ovat nämä ehkä hiukan kuitenkin jäykemmät. Nahka ei ole mielestäni yhtä notkeaa kuin MH saappaissa, joka on tietysti hiukan tylsää sillä pidän itse mieluummin pehmeämmistä saappaista. Samalla saappaat ovat myös venyneet, tottakai kun käytössä ovat, mutta uutena itselleni on tullut että saappaan vetoketju rupeaa aukeamaan(tai ainakaan aikaisemmissa saappaissani tai chapseissani ei ole vetoketju koskaan pudonnut ratsastuksen aikana). Yleensä ratsastuksen jälkeen on nimittäin aina vetoketjun sulkijat pudonneet jonkun verran. (Kuulostan jo omastakin mielestäni huvittavalta. On minullakin valittamisen aiheet)

Kuva: Pilvipisara
Jos siis joku joskus kysyisi minulta, suosittelisinko heille saman merkin saappaita, niin vastaisin todennäköisimmin ei. En nyt ihan täysinkään teilaisi mahdollisuutta, jos jonkun tekee mieli Alex's Bootsin saappaat ostaa, mutta oma kokemukseni saappaista ei ehkä ole ollut samalla tasolla kuin niiden ajattelin olevan ja tulevaisuudessa kun jossain vaiheessa taas itselleni tulee eteen nahkasaappaiden osto niin todennäköisesti en AB-saappaita itselleni silloin katso. Siitä huolimatta meno jatkuu ja nämäkin bootsit käytetään niin pitkälle kun niistä vain jalkinetta riittää, tottakai!

2 kommenttia:

 1. Olipa jotenkin raikasta lukea jostain tuotteesta esittely, joka ei ollut pelkkää suitsutusta! Just tän takia mä toivoisin blogeihin enemmän ei-kaupallisia postauksia eri hevostavaroista, ei vain sitä sponsorien tuotteiden kehumista.

  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Pohdin pitkään että uskallanko julkaista tällaista postausta ennen kuin sen lopulta edes kirjoitin mutta näköjään se kannatti :)

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka