10/26/2016

Muutoksia ja muistoja

Viime viikonloppu tuli vietettyä mukavasti hevostelun merkeissä seuraten Helsinki International Horse Showta niin televisiosta kuin paikanpäältäkin. Alunperin suunnitelmana ei ollut mennä itse tapahtumaan vaan tyytyä televisiosta näytettäviin GP ja maailmancup luokkiin mutta muutaman mutkan kautta eksyimmekin itse maailmancup näytöstä katsomaan!

Siellä ne vipeltää tutustuen maailmancup rataan! ;D
Syy, jonka takia mekin lopulta päätimme lähteä Helsinkiin oli että olin sopinut vieväni matkalaukkuni samalla reissulla. Jaa mihin minä nyt muka matkalaukkua mukanani raahasin?

Tässä syksyn aikana on ehtinyt tapahtua enemmän tai vähemmän mutta nyt taidan uskaltaa sen täällä bloginkin puolella julkaista. Asia on nimittäin niin että tämä tyttö pakkaa laukkunsa ja lentää maanantaina 31.lokakuuta Saksaan Meredith Michaels-Beerbaumin tallille hevosenhoitajaksi!

Tämän muutoksen puolesta siis blogikin tulee jonkun verran muuttumaan. Libre ja Edi nimittäin jäävät Suomeen äidin hoiviin vaikka Libre ainakin olisi varmasti egonsa puolesta pärjännyt matkassa ;) Siitä en kuitenkaan osaa luvata mitään, miten aktiivisesti jaksan tai ehdin blogia päivitellä puhumattakaan siitä miten saan esimerkiksi kuvia tai muuta materiaalia postauksiin. Se jää siis täysin nähtäväksi. Blogin pitämistä en kuitenkaan haluaisi kokonaan jättääkään vaikka postaustahti onkin jo nyt vähentynyt ärsyttävänkin paljon.

Muuten! Horse Shown lisäksi viime viikonloppuun mahtui muutakin. Viime perjantaina tuli nimittäin 5 vuotta täyteen Libren kanssa! Aika menee niin nopeasti ettei meinaa edes huomata. Tänä vuonna en ehtinyt valmistella erityistä postausta tätä varten kuten olen ehtinyt aikaisemmin tekemään (2 vuotta & 3 vuotta ) mutta mitä tässä nyt voi enää edes sanoa kuin että kyllä tuo eläin on meidän kaikkien sydämet onnistunut varastamaan ja tuonut niin monia uusi kokemuksia ja elämyksiä ettei olisi ikinä uskonutkaan ♥


4 kommenttia:

 1. Hieno uutinen! Toivottavasti bloggaat ja ahkerasti vielä, mua ainakin kiinnostaa kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan parhaani mukaan blogata mutta mahtavaa jos kiinnostusta löytyy lukea! :)

   Poista
 2. Vautsi! Juuri Hississä Beerbaumin ratsastusta ihailin :)
  Onnea matkaan ja toivottavasti saat paljon uusia kokemuksia ja oppeja! Kuinka pitkään olet suunnitellut siellä olla?
  Toivottavasti pystyt ja ehdit tänne päivitellä kuulumisia ainakin välillä. Älä ota stressiä kuvista, mulle ainakin riittää tekstit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä tiedä kauanko aion täällä viihtyä, sen näkee sitten ajan kanssa koska on tultava taas takaisin kotiin :)

   Poista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka